5 nejsledovanějších filmů na českém Netflixu

Foto: Netflix

Pokud přemýšlíte, co si pustit během dlouhých zimních večerů, zkuste třeba jeden z těchto pěti filmů, které jsou aktuálně v TOP 5 nejsledovanějších filmů na českém Netflixu. Je mezi nimi romantická komedie, dobrodružné drama se skvělým hodnocením i krimi thriller pro ty, co mají rádi trochu napětí.

U tebe nebo u mě

Svobodná matka Debbie je účetní, jejíž život v Los Angeles je naplánovaný do poslední sekundy, zatímco Peter je marketingový manažer a začínající spisovatel, jehož život v New Yorku se mění stejně rychle jako jeho přítelkyně. Když je však okolnosti donutí, aby na týden převzali domácnost a povinnosti toho druhého, uvědomí si, že to, co si myslí, že chtějí, nemusí být tím, co skutečně potřebují. A jak už to u romantických komedií bývá, přeskočí jiskra a na dveře dvojice kamarádů začne klepat láska.

Láska na kvadrát ještě jednou

Láska na kvadrát ještě jednou je pokračováním dobře přijaté polské romantické komedie, která debutovala na Netflixu v roce 2021. V novém díle se vracíme k postavám, které známe, a dozvídáme se o nich mnoho nového. Po letech ve vztahu známého novináře Enza a učitelky Moniky to neklape. Enzo přijde o práci a jeho partnerka začíná zcela novou etapu v novém zajímavém zaměstnání. Je požádána, aby moderovala dětskou show. Láska tohoto páru bude vystavena zkoušce. Dokážou vše překonat?

Dívka a moře

Když se houževnatá šestnáctiletá jachtařka Jessica Watson vydá na cestu, aby se stala nejmladší osobou, která obepluje svět bez mezizastávky a bez pomoci, mnozí očekávají, že se jí to nepodaří. S podporou svého trenéra a mentora Bena Bryanta a svých rodičů je Jessica odhodlaná dosáhnout toho, co téměř všichni považovali za nemožné, tedy během 210 dnů překonat ty nejnáročnější úseky světového oceánu.

Z jiného těsta

Komedie Z jiného těsta začíná u starého mládence Ezry Cohena, který touží po vztahu. Jednoho dne potká Amiru Mohammed. A přes to, že jejich první setkání bylo trochu dramatické, nakonec se do sebe zamilují. Jejich vztah si však bude muset projít zkouškou ze strany obou rodin. S Ezrovými progresivními rodiči a neústupnými, ale starostlivými rodiči Amiry, kteří se nemilosrdně budou motat do jejich životů, to opravdu nebudou mít lehké.

Infiesto

Snímek líčí příběh inspektora Samuela Garcíi a jeho kolegyně Castro, kteří jsou povoláni do malého hornického městečka v horách Asturie, kde se náhle objeví dívka jménem Saioa, která byla několik měsíců považovaná za mrtvou. Její zranění a vůbec celkový stav těla naznačují, že byla celou dobu v zajetí. Jelikož je v šoku, nemůže vyprávět svůj příběh, a tak detektivové musí pátrat po pachateli bez jakýchkoli stop. Během vyšetřování si oba rychle uvědomí, že pandemie je asi ten nejmenší problém, protože nejde o obyčejný případ únosu, jak se domnívali, ale škodí tu jakási zlověstná bytost. Musí tedy co nejdříve zamotaný případ vyřešit, aby zachránili nevinné životy.

Zdroje: Netflix, Netflixer, autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.