Jak se najít? Nová Young Adult romance zavede zklamanou houslistku do náruče slavného filmového herce

Eva Lenská
Foto: Roadside Attractions

Young Adult romance mají sice spíše rádi teenageři, ovšem mnohdy jimi nepohrdnou ani jejich maminky. Snímek, zabývající se nejen láskou a hledáním toho pravého, ale také slávou, kariérou a drobnými neúspěchy, dostal název Jak se najít (Finding You) a již v březnu ho najdeme na Netflixu.

Po neúspěšném konkurzu na prestižní newyorskou hudební školu se talentovaná houslistka Finley Sinclair (Rose Reid) vydává do jedné pobřežní vesničky v Irsku, kde má v plánu studovat. Tam se seznámí se sympatickou filmovou hvězdou Beckettem Rushem (Jedidiah Goodacre), jenž v zemi opředené pověstmi o elfech, vílách a čarodějnicích natáčí nejnovější díl středověké fantasy.

Jak už to bývá, začne to mezi nimi jiskřit tak silně, až dojde k románku, jenž však může skončit rychleji než začal. Randit se slavným hercem není žádná sranda a vyžaduje to oběti. Co když Beckettova sláva zničí všechny Finleyiny sny? Dívka se najednou musí rozhodnout, zda vsadí na svou budoucnost, nebo bude riskovat kvůli lásce.

Něžný romantický snímek trvá 115 minut a natočil ho režisér Brian Baugh podle Young Adult románu s názvem There You’ll Find Me od Jenny B. Jones. V kinech měl premiéru 14. května 2021 a uživatelé ČSFD mu udělili hodnocení 55 %.

Natáčení probíhalo v Irsku, zejména v Dublinu a okolí. Filmaři se vydali také do New Yorku, Los Angeles a Nashvillu. Finley a Beckett podnikají časté výlety do přírody, diváci se tak budou moci během sledování filmu nechat okouzlit nejen čistou láskou krásných mladých lidí, ale i svěžími a zelenými irskými scenériemi.

Romantický snímek Jak se najít bude na Netflixu 5. března.

Zdroj: ČSFD, wikipeda

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.