Reese Witherspoon na premiéře nové romantické komedie okouzlila v šatech připomínajících Pravou blondýnku

Foto: Noam Galai/Getty Images for Netflix

Reese Witherspoon a Ashton Kutcher propagují svou novou romantickou komedii U tebe nebo u mě? (Your Place or Mine), která 10. února potěší diváky Netflixu. Na premiéře v New Yorku herečka okouzlila v krátkých šatech s královským leskem.

Romantických komedií není nikdy dost, a to zejména teď v únoru, kdy slavíme Valentýn, svátek zamilovaných. Netflix nám proto přináší novinku s názvem U tebe nebo u mě?, která potěší i obsazením. Hlavní role si zahráli Reese Witherspoon a Ashton Kutcher.

Na počest promítání svého filmu si herečka a producentka, která je nejvíce známá jako Pravá blondýnka, oblékla bílé midi šaty od Giambattisty Valliho. Outfit s dlouhým rukávem se zlatými copánkovými lemy a tvídem trochu připomínal právě její nezapomenutelnou roli – Elle Woodsovou. Šaty pocházejí z návrhářovy konfekční kolekce na jaro 2023. Na nohou měla herečka pak lodičky zdobené zlatou přezkou od značky Santoni.

Za hereččiným vzhledem stojí stylistka celebrit Petra Flannery. Pod jejíma rukama už nejednou prošly také Claire Danes, Emilia Clarke nebo Zoe Saldana.

Zdroj: WWD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.