Dojemný film podle skutečné události: Rob Lowe hledá ztraceného psa, který bez léků nemá šanci přežít

Eva Lenská
Foto: Netflix

Netflix si tentokrát připravil další dojemný rodinný snímek pro milovníky domácích mazlíčků, zejména psů. Hlavní roli ztvárnil samozřejmě sympatický chlupáč, ale kromě něho ve filmu zazáří i americký herec Rob Lowe, známý díky seriálu Západní křídlo.

Gonker z filmu Ztratil se pes (Dog Gone) je hodný pes. Umí aportovat, ale jen s klackem, který si sám vybere, rád si pochutnává na posypané koblize a dokáže zaujmout pěknou jógovou pózu. Ale jak ukazuje upoutávka na konci článku, Gonker není jen hodný pes, je to ztracený pes.

„Je fajn mít alespoň jednu duši, která tě má ráda, jen proto, že jsi to ty. Takový pro mě byl Gonker. A teď se ztratil.“ Těmito zdrcujícími slovy odstartují Gonkerův majitel Fielding Marshall (Johnny Berchtold) a Fieldingův otec John (Rob Lowe) epické pátrání, když se vydají hledat milovaného psa poté, co zmizí kdesi na Appalačské stezce.

Ztráta nejlepšího přítele je dost zlá, ale ve filmu natočeném podle knihy Paulse Toutonghiho z roku 2016, je v sázce ještě víc: Fielding a John mají pouhé dva týdny na to, aby našli Gonkera, který nutně potřebuje léky, aby přežil. Společně s podporou Fieldingovy matky Jinny (Kimberly Williams-Paisley) a spoustou laskavých cizích lidí se nezastaví před ničím, aby svého mazlíčka našli a přivedli domů.

„Jsem na ten film nesmírně hrdý,“ řekl Rob Lowe pro Tudum. „Je to zkrátka naprosto emotivní jízda, která ve vás rozhodně vyvolá všechny možné pocity.“

Snímek, který režíroval Stephen Herek podle scénáře Nicka Santory, bude dostupný na Netflixu už 13. ledna, a to i s českým dabingem.

Zdroj: Tudum, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.