7 nových vánočních filmů, které si na Netflixu můžete pustit během adventu

Eva Lenská
Foto: Medalia Productions LTD

Těšíte se na vánoce a máte rádi romantické filmy plné hřejivé a rodinné atmosféry? Netflix jimi letos nešetří a připravil si pro nás bohatou vánoční nadílku. Na co se tedy podívat a u čeho začít slavit? Mrkněte na naše tipy a užijte si snímky plné polibků, něhy a ozdobených stromečků třeba během pečení lahodných perníčků. První adventní neděle je tady!

Vánoce v paláci

Bývalá profesionální krasobruslařka Katie je najata charismatickým králem Alexanderem, aby pomohla jeho dceři s vánočním krasobruslařským představením. Když Katie začne trávit čas na zámku, pocítí k sobě s králem vzájemné sympatie a nakonec se do sebe zamilují. Dopustí však obyvatelé San Senovy, kteří pokorně ctí tradice, aby se jejich král oženil s cizinkou?

Na Netflixu od 21. listopadu.

Vánoce přicházejí

Nia je úspěšná realitní makléřka z malého města, která hledá ideální nemovitost pro svého klienta Juliana. Jenže Julian chce koupit pouze rodinný hostinec, který patří jejímu ovdovělému otci Patrickovi. Patrick je sice připraven odejít do důchodu, ale Nie se vůbec nelíbí, že by měla přijít o všechny vzpomínky na dětství. Tak hledá jiné možnosti a doufá, že o rodinou hospůdku nepřijde. Na Vánoce se přece dějí zázraky!

Na Netflixu od 1. prosince.

Dobrosrdečné vánoce

Půvabná Jamie je po smrti svého manžela, který o Vánocích rád obdarovával druhé, smutná a sváteční chvíle moc nezvládá. Přesto se rozhodne, že si v městečku Cooperville zahraje na tajného Santu. Ví totiž, že právě na Vánoce lidé potřebují malá gesta, která přinášejí opravdové štěstí. Tajný Santa uspěje a do města tak přijíždí sympatický hlasatel zpráv Scott, aby odhalil jeho identitu.

Na Netflixu od 1. prosince.

Vánoce na spadnutí

Čerstvě zasnoubená, rozmazlená hotelová dědička utrpí po nehodě na lyžích naprostou ztrátu paměti. Má ale štěstí v neštěstí, protože se ocitne v péči pohledného majitele chaty a jeho předčasně vyspělé dcerky. Nebude to však mít jednoduché, protože bude muset v rámci terapie pracovat a dělat normální věci, na což není zvyklá. Nicméně to přinese své ovoce a možná i opravdovou lásku.

Na Netflixu od 10. listopadu. I s českým dabingem.

Vánoce s tebou

Popová zpěvačka Angelina čelí vyhoření, a tak si neví rady se svou kariérou. Ačkoli potřebuje pořádný hit, odmítá nazpívat vánoční píseň. Miguel je svobodný otec a jeho dcera je velkou fanynkou Angeliny. Jednoho dne dá na Instagram video, kde zpívá její píseň, a netají se tím, že jejím vánočním i narozeninovým přáním je setkat se se svou oblíbenou zpěvačkou. Angelina její přání vyslyší a díky tomu získá nejen vytoužený hit, ale i šanci na opravdovou lásku.

Na Netflixu od 17. listopadu. I s českým dabingem.

Vánoční koleda: Muzikál

Legendární povídka Charlese Dickense znovu ožívá v této nadčasové animované muzikálové adaptaci nejznámějšího vánočního příběhu všech dob. Sobecký a hrabivý lichvář Scrooge vsadil svou duši a zbývá mu už jen jeden Štědrý večer, aby se postavil své minulosti, našel lepší budoucnost a stal se jiným člověkem.

Na Netflixu od 2. prosince. I s českým dabingem.

Noelin deník

Když se autor bestsellerů Jake Turner vrací o Vánocích domů, aby vyřídil pozůstalost své matky a vyklidil rodný dům, objeví deník, který možná skrývá tajemství jeho vlastní minulosti i minulosti Rachel, zajímavé mladé ženy pátrající po své biologické matce, která ji opustila. Společně se vydávají na cestu, během níž se vyrovnávají se svou minulostí a objevují budoucnost, která je naprosto nečekaná.

Na Netflixu od 24. listopadu. S českým dabingem

Zdroj: Autorka článku, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.