Vánoce v Angel Falls: Mladá workoholička přijde o přítele, ale na pomoc jí přispěchá anděl

Eva Lenská
Foto: Great American Family

Vánočních filmů není v předvánočním čase nikdy dost. Většinou jsou romantické, rodinné a mile pohladí po duši. Netflix si pro nás připravil další. Vánoce v Angel Falls budou vskutku andělské!

Ally Morgan (Jessica Lowndes) je lékařka a k tomu šílená workoholička. Ačkoli se snaží najít rovnováhu mezi prací a soukromým životem, moc jí to nevychází. Její přítel Josh (David Reale) toho má už plné zuby. Místo toho, aby ji požádal o ruku, se s ní rozejde. Přeje si, aby Ally pochopila, že život je víc než jen práce, nicméně Ally si zase přeje, aby pochopil, proč je práce tak důležitá.

Foto: Foto: Great American Family

Zoufalá Ally je najednou na Vánoce sama. Naštěstí jí přispěchá na pomoc anděl v těle charismatického baristy Gabea (Chad Michael Murray). Ten jí pomáhá plnit seznam vánočních aktivit, do kterých by se sama nikdy nepustila. Pomůže jí získat Joshe zpět, nebo se do ní nakonec zamiluje sám?

Vánoční snímek Vánoce v Angel Falls (Angel Falls Christmas) natočil v roce 2021 kanadský filmový a televizní režisér Jerry Ciccoritti. O scénář se postarali John-Eliot Jordan a Carlie Mantilla.

Na Netflixu si film budete moci pustit 1. prosince.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.