Hvězda seriálu To je vražda, napsala Angela Lansbury se posmrtně objeví v nové detektivce

Foto: ABC/Courtesy Everett Collection

Minulý týden svět obletěla smutná zpráva o úmrtí populární herečky Angely Lansbury, která se proslavila především seriálem To je vražda, napsala. Nyní se brzy objeví na Netflixu ve své poslední roli.

Zesnulá herečka a hvězda seriálu To je vražda, napsala, Angela Lansbury, má krátké cameo v nejnovějším filmu s Danielem Craigem v hlavní roli Na nože: Glass Onion (Glass Onion: A Knives Out Mystery). Jde o hereččino poslední vystoupení na filmovém plátně, které budeme moct vidět až po její smrti.

Tento víkend, během londýnského filmového festivalu režisér a scénárista Rian Johnson řekl, že jak Lansbury, tak loni zesnulý hudební skladatel a textař Stephen Sondheim, byli tak laskaví a velkorysí, že souhlasili s tím, že se objeví ve filmu. Johnson přitom přiznává, že si původně vůbec nemyslel, že by s natáčením filmu souhlasili.

Kousek scény s Angelou Lansbury byl natočen u ní doma a podle Johnsona scénáři příliš nerozuměla, ale přiměla ho, aby ji „proškolil“. Dodal, že je pro něj velkou ctí, že se oba objevili ve Glass Onion a měl možnost jim říct, co pro něj jejich práce znamenala.

Herec Daniel Craig pak pohovořil o poctě k této herečce a neskrýval nadšení, že souhlasila s malou rolí v pokračování Na nože. „Angela Lansbury byla v mém životě po celý můj život. Můj oblíbený film je Kouzelná slečna Priceová,“ řekl.

Herečka známá hlavně pro svou roli v detektivce To je vražda, napsala zemřela přirozenou smrtí v úterý 11. října ve věku 96 let.

Film Na nože: Glass Onion bude mít na Netflixu premiéru 23. prosince 2022.

Více o filmu jsme psali ZDE.

Zdroje: Insider, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.