Královna skandálů Lindsay Lohan se po letech vrací na scénu v nové vánoční komedii

Eva Lenská
Foto: Netflix

Vánoce se blíží a Netflix nám jako každoročně slibuje velkou nálož vánočních filmů. Jedním z nich je i romantická komedie Vánoce na spadnutí, ve které uvidíme královnu drogových skandálů Lindsay Lohan. Hvězda Protivných sprostých holek a Mezi námi děvčaty dostala druhou šanci. Věřme, že ji nepromarní a svým úsměvem, vtipem i zrzavými kadeřemi nám zkrášlí letošní vánoční svátky.

O Lindsay Lohan se toho v posledních letech napsalo mnoho a většinou to nebylo nic hezkého. Na to se však my soustředit nebudeme a spíše se vrhneme na to, co si pro nás bývalá hvězdička romantických komedií pro mládež připravila tentokrát. Netflix s ní uzavřel smlouvu na dva filmy a Vánoce na spadnutí (Falling for Christmas) je prvním z nich. Druhý se jmenuje Irish Wish a dočkáme se ho příští rok.

Foto: Scott Everett White/Netflix

Slíbená vánoční komedie vypadá skvěle a zábavně už z pouhého traileru. Čerstvě zasnoubená, rozmazlená hotelová dědička (Lindsay Lohan) utrpí po nehodě na lyžích naprostou ztrátu paměti. Má ale štěstí v neštěstí, protože se ocitne v péči pohledného majitele chaty (Chord Overstreet) a jeho předčasně vyspělé dcerky. Nebude to však mít jednoduché, protože bude muset v rámci terapie pracovat a dělat normální věci, na což není zvyklá. Nicméně to přinese své ovoce a možná i opravdovou lásku.

Začátkem tohoto roku Lohan pro časopis Glamour uvedla: „Mám pocit, že to, čeho teď máme nedostatek, jsou romantické komedie. A o tom Vánoce na spadnutí jsou. Je to opravdu zábavná, povznášející romantická komedie. Když jsem četla scénář a než jsme začali natáčet, neuvědomila jsem si, jak moc vtipné to ve skutečnosti bude. Tento film je pro mě ideální, protože jsem opravdu chtěla dělat něco veselého, zábavného a rodinného. Takové věci dělám ráda. Chybí mi romantické komedie a už méně horory. Chci, aby to bylo veselé.

Snímek mají na svědomí režisérka a scenáristka Janeen Damian, její manžel Michael Damian a scénáristé Jeff Bonnett a Ron Oliver. S natáčením se začalo v listopadu 2021 v Salt Lake City v Utahu. Ve filmu uvidíte chatu Stein Eriksen z Park City. Další důležité postavy si zahráli Jack Wagner, Olivia Perez, Chase Ramsey, George Young a Blythe Howard. Ve filmu se také objeví Aliana Lohan, mladší sestra Lindsay.

Velký návrat Lindsay Lohan a vánoční komedie Vánoce na spadnutí vás na Netflixu čekají 10. listopadu. Můžete se těšit i na český dabing.

Zdroj: Glamour

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.