Upoutávka na nový thriller s Gal Gadot je plná adrenalinu a epických akčních scén

Foto: Netflix

Hrdinka Wonder Woman, Gal Gadot, se vrací na Netflix pro nadcházející špionážní thriller Heart of Stone, ve kterém si zahraje hlavní hrdinku agentku CIA Rachel Stone. Nová upoutávka ukazuje, co mohou od nového filmu diváci očekávat,

Během fanouškovské akce Netflixu Tudum ukázali divákům Gal Gadot, Jamie Dornan a indická herečka Alia Bhatt upoutávku ke svému novému thrilleru Heart of Stone.

Gal Gadot v ní dává trochu nahlédnout do charakteru své postavy Rachel Stone, včetně toho, jaké jsou její motivy některých jejích spojení s ostatními. „Potřebuje v životě adrenalin, je na něm závislá,“ vysvětluje. Také můžeme vidět některé z epických akčních scén, kterých budou diváci ve filmu svědky.

I když první pohled na film úplně neodhaluje, jaké v role v něm mají Dornan a Bhatt, je jasné, že jsou oba nedílnou součástí akčního děje. Gadot slibuje, že film bude nejen epický, ale také realistický. „Vypráví o postavách, které si vás získají a dojmou,“ říká o něm zase Alia Bhatt a Jamie Dornan dodává, že jde o velkolepé vyprávění, co se nezastaví.

Přesné datum vydání zatím Netflix nezveřejnil. Je ale jasné, že snímek spatří světlo světa až v roce 2023.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.