Reese Witherspoon a Ashton Kutcher prozradili datum vydání své nové romantické komedie

Foto: Netflix/Tudum

Reese Witherspoon a Ashton Kutcher během Tudum, celosvětové akce pro fanoušky Netflixu, prozradili, že si společně zahrají v romantické komedii U tebe nebo u mě? (Your Place or Mine). Prozradili i datum vydání.

S oživením romantických komedií se vracejí i jejich největší hvězdy. Mezi ně rozhodně patří Reese Witherspoon a Ashton Kutcher. Ti se nyní objeví v nadcházejícím filmu od Netflixu s názvem U tebe nebo u mě?.

Debbie (Reese Witherspoon) a Peter (Ashton Kutcher) jsou nejlepší přátelé a naprosté protiklady. Ona touží po rutině se svým synem v LA. Jemu se v NY daří ve změně. Když si na týden vymění domy a bydlení, zjistí, že to, co si myslí, že chtějí, nemusí být to, co skutečně potřebují. A jak už to tak u romantických komedií bývá, uvidíme, jak se tihle dva od nejlepších přátel pomalu přesunou k milostným zájmům.

Na každoroční akci Tudum Netflix odhalil, že očekávaný snímek na jeho platformu dorazí 10. února 2023, právě včas na Valentýna.

Dále si ve filmu zahrají Jesse Williams, Tig Notaro, Zoë Chao, Steve Zahn a Wesley Kimmel.

Witherspoon a Kutcher rozhodně nejsou jediní dva veteráni tohoto filmového žánru, kteří se v posledních letech vrátili do tábora romantických komedií. Julia Roberts si nedávno zahrála ve filmu Vstupenka do ráje po boku George Clooneyho, Jennifer Lopez a Owen Wilson se objevili ve filmu Vezmi si mě a Sandra Bullock a Channing Tatum hledali společně Ztracené město.

Zdroj: Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.