Ana de Arms okouzlila na premiéře filmu Blondýnka. Její róba byla kombinací dvou ikonických šatů Marilyn Monroe

Foto: Andreas Rentz/Getty Images for Netflix

Ana De Armas, která hraje Marilyn Monroe v připravovaném filmu Blondýnka (Blonde), se zúčastnila premiéry filmu na filmovém festivalu v Benátkách. Podívejte se, jak jí to slušelo.

Herečka kubánského původu Ana de Armas vyrazila na světovou premiéru filmu Blonde na filmovém festivalu v nádherné růžové róbě na zakázku šité od značky Louis Vuitton.

Šaty z plisované látky se vyznačovaly hlubokým výstřihem a jako by vzdávaly hold jednomu z nejikoničtějších vzhledů Marilyn Monroe: bílým šatům s ohlávkovým výstřihem, které nosila ve filmu Slaměný vdovec (The Seven Year Itch) z roku 1955 a které vlály ve vzduchu, když si v nich na ulici stoupla na ventilaci.

Foto: Andreas Rentz/Getty Images for Netflix

Odstín růžové, jaký mají Aniny šaty, se zase nápadně podobal růžovým šatům, které nosila Marilyn ve filmu Páni mají radši blondýnky (Gentlemen Prefer Blndes), když zpívala Diamonds Are a Girls Best Friend.

Ana outfit doplnila nádherným briliantovým náhrdelníkem od Messiky navrženým tak, aby vypadal jako křídla sbíhající se kolem jejího krku, a lesklým diamantovým náramkem.

Film, který se má na Netflixu objevit 23. září, sklidil na festivalu v Benátkách 14minutový potlesk ve stoje a mladá herečka, která si zahrála hlavní roli, se neubránila slzám.

Přestože Anin herecký výkon nyní sklízí nadšené reakce, cesta k premiéře nebyla jednoduchá. Začátkem roku se totiž dostala pod palbu kritiky za to, že měla španělský přízvuk, díky čemuž si trollové mysleli, že není vhodná k tomu, aby hrála ikonu z Kalifornie.

Brad Pitt, který působí jako producent filmu, se však postavil na její stranu a řekl, že Ana je jediný důvod, díky kterému mohl tento film vzniknout. „Připravovalo se to 10 let. Až když jsme našli Anu, mohli jsme se dostat přes cílovou čáru,“ sdělil Ad Astra Entertainment Tonight a dodal, že věří, že kandidátka na Zlatý glóbus odvedla fenomenální práci, když ztvárnila Marilyn.

Zdroje: Ad Astra Entertainment Tonight, Hello, Hollywood Life

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.