Další pokus Netflixu po Gray Manovi: Idris Elba se v novém akčňáku pokusí zastavit apokalypsu

Foto: Dave Benett / Netflix

Netflix se možná snaží zalepit díru po akčňáku, na který se všichni tolik těšili, ale byl spíše trochu zklamáním. Ano, mluvíme o filmu The Gray Man, který se natáčel v Praze a měl být nejdražším filmem Netflixu. V připravovaném snímku si hlavní roli zahraje Idris Elba a do režisérského křesla usedne spolutvůrce akčního megahitu John Wick.

Nový film, který bychom měli mít možnost vidět na Netflixu, se bude jmenovat Bang!. Režírovat ho bude David Leitch, který se proslavil především snímkem John Wick a komiksovou adaptací Deadpool 2. Kromě toho je v kinech nyní jeho nejnovější počin Bullet Train s Bradem Pittem, který zatím sbírá dobré ohlasy nejen od fanoušků, ale i kritiků.

Bang! vychází z komiksové série Dark Horse, která byla poprvé vydána v únoru 2020, a vytvořili ji Matt Kindt a Wilfred Torres. Scénář k filmu napsal sám původní autor Matt Kindt ve spolupráci se Zakem Olkewiczem, který měl na starosti například scénář ke zmíněnému letnímu hitu Bullet Train a také k Ulici strachu – 2. část: 1978 od Netflixu.

V komiksu se teroristický kult vydává zahájit apokalypsu sérií románů, které mají vymýt mozky jejich čtenářům. Nejslavnější špión světa je poté vyslán, aby vypátral a zabil odpovědného autora.

Projekt Bang! je v současné době v rané fázi vývoje, kdy scénáristé Matt Kindt a Zak Olkezicz píší scénář. Netflix zatím neoznámil žádné možné datum vydání. Pravděpodobně se ho ale dočkáme na konci roku 2023 nebo během roku 2024.

Zdroje: Whats on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.