Dalších 365 dní? Erotický film slibuje divákům ještě více sexu a dostupný bude už brzy

Eva Lenská
Foto: Karolina Grabowska / Netflix

Na Netflix míří polský erotický thriller Dalších 365 dní! Všichni doufáme, že třetí díl ze série bude povedenější než druhý, který mnoho natěšených diváků zklamal. Jedno je ale jisté, o sex a erotické hrátky nebude nouze.

Erotická trilogie polské autorky Blanky Lipińské může směle konkurovat 50 odstínům šedi. Všechny tři svazky ze série se staly bestsellery a po celém světě se jich prodalo přes 1,5 milionu výtisků. Všechny knihy samozřejmě vyšly díky nakladatelství Baronet i v České republice.

Erotika táhne a knihy se časem proměnily ve filmy. První byl velmi úspěšný, ale druhý bohužel zklamal. Všichni tedy s napětím čekáme, jak si tvůrci poradili s tím třetím. Díky čtyřminutové ukázce si však můžeme být jistí, že Laura je v pořádku.

Foto: Netflix

Ve filmu 365 dní: Jednoho dne se sicilský mafián Massimo (Michele Morrone) a půvabná Laura (Anna-Maria Sieklucka) vzali. Lauru pak unesl zloduch Adriano, kterého Massimo zabil, zatímco Lauru postřelila Anna. O zápletce třetí části se nikde příliš nemluví, ale podle knihy nás čeká pořádná jízda jako na horské dráze. Dějem určitě pěkně zacloumají praktiky mafie a také charismatický zahradník Nacho (Simone Susinna), který už stačil Lauru okouzlit natolik, že osud hlavního páru visí na vlásku.

Také třetí film režírovali Barbara Białowąs a Tomasz Mandes. Kromě výše uvedených herců uvidíme opět i Magdalenu Lamparskou a Otara Saralidze. Natáčení probíhalo v Itálii a Polsku. Autorka knižní předlohy slíbila, že můžeme čekat ještě více sexu než minule.

Dalších 365 dní uvidíme na Netflixu 19. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.