Návrat Johnnyho Deppa na filmová plátna: Po herecké pauze si zahraje Ludvíka XV.

Foto: Columbia Pictures

Netflix poskytne finanční prostředky na produkci prvního filmu Johnnyho Deppa po jeho herecké pauze, která nastala po obviněních z domácího násilí jeho bývalé manželky Amber Heard.

První film po herecké pauze, v kterém si Depp zahraje, nebude hollywoodský trhák, ale pochází z Francie. Jde o dobový snímek La Favorite francouzské herečky a režisérky Maiwenn Le Besco, kde ztvární krále Ludvíka XV.

Madame Jeanne Bécu du Barry, královu třetí milenku, která byla během Francouzské revoluce popravena gilotinou, ztvární Isild Le Besco.

Film by se měl začít natáčet už během léta po dobu tří měsíců. Uvedení filmu ve francouzských kinech je plánováno na rok 2023. Po 15 měsících by se pak měl objevit i na Netflixu. Bohužel jen na francouzském.

Netflix začátkem tohoto roku uzavřel dohodu s francouzskými filmovými cechy ARP, BLIC a BLOC a zavázal se investovat alespoň 4 procenta svých ročních čistých příjmů ve Francii do produkce francouzských a evropských filmů, včetně právě filmu La Favorite, který je spojený s návratem Johnnyho Deppa.

Zdroje: The Verge, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.