Akčňák roku? Nový krvavý thriller slibuje brutální bitky a plno dechberoucích akčních scén

Eva Lenská
Foto: Son Ik-chung/Netflix

Jihokorejci se s tím zkrátka nepářou! Co se akce týče, dávno nejsou žádná béčka. Pokud vám nestačila Hra na oliheň, těšte se na zabijáckou akční novinku Carter, která slibuje scény bez jediného střihu, svět zamořený pandemií a hrdinu, jenž může směle konkurovat i Johnu Wickovi.

Svět je zamořen virem pocházejícím z demilitarizované zóny. Uprotřed pandemie, která zdevastovala Severní Koreu i USA, se probouzí mladý muž, jenž si nemůže vzpomenout na své jméno ani minulost. V hlavě má záhadné zařízení a v ústech smrtící bombu. Tajemný hlas v jeho hlavě mu sděluje, že se jmenuje Carter a že bude muset spasit svět.

Foto: Son Ik-chung/Netflix

Mladík (Joo Won) nemůže pomýšlet na odpor. Pokud nebude spolupracovat a nezachrání dívenku (Kim Bo Min), která má v sobě protilátky proti viru, bomba v jeho puse vybuchne a lidstvo ztratí veškerou naději.

Carter se sice rvát umí, ale snadné to mít nebude. Po krku mu půjdou nejen severokorejští povstalci, ale také agenti CIA. Vydává se tedy na sever a bije se jako lev. Přesto stále přemýšlí, kým je, co za hlas to má v hlavě, a proč se ho všichni snaží zabít.

Joo Won přiznal, že kvůli žádné roli ještě neprošel tak intenzivní proměnou jako tentokrát. Aby dokonale vykreslil Cartera neboli lidskou zbraň, nabral 7 kg svalové hmoty. Kromě toho necelé čtyři měsíce trénoval akční scény, včetně soubojů holýma rukama a honiček v autech a na motorkách.

Režisér Jung Byung Gil, jenž kromě Cartera režíroval i thriller Confession of Murder, ho pochválil slovy: „Akční sekvence pochopil velmi rychle. Je to nejlepší akční hvězda, jakou jsem kdy viděl. Způsob, jakým se pohybuje, je prostě nádherný.“

Akční thriller Carter bude na Netflixu dostupný od 5. srpna.

Zdroj: naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.