10 filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu. Pustit si je můžete i v češtině

Ticho před bouří / Foto: Aviron Pictures

Je tu další měsíc a s ním další várka filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu. Některé jsou nové a jiné už jste možná viděli a třeba si je rádi pustíte znovu. Všechny tyto filmy si můžete na streamovací platformě pustit s českými titulky nebo dabingem.

Ticho před bouří

Všechna tajemství jednou vyplují na povrch. Baker toho má asi dost za sebou. Svoje životni rány si léčí v klidu a vedru rajského exotického ostrova kdesi v Karibiku. Živí se tu jako rybářský průvodce, má svou loď s názvem Ticho před bouří, ve vesnici má domek i milenku a nehezkou minulost zapíjí v baru. Ticho jeho života rozčísne jako blesk bývalá žena Karen. A přinese bouři. Zničehonic se objeví a zoufale požaduje po Bakerovi, aby zabil jejího současného násilnického manžela. Ve jménu jejich společného syna i ve jménu jednoho milionu dolarů jako odměny má vzít jejího manžela na rybářskou výpravu a uprostřed oceánu ho hodit žralokům. Baker nejprve odmítá, ale klidné vody karibského ráje jsou už nevratně zčeřené. Výčitky a strach o syna ho začnou ještě více pronásledovat a začne o návrhu přemýšlet. Následná vlna vášní, událostí a zvratů odhalí i ta nejskrytější tajemství.

Chuckyho kult

Poslední čtyři roky strávila Nica v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. And, Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany, Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude.

Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu

Ve druhém filmu ze série Bláznivá střela se policejní poručík Frank Drebin účastní slavnostní večeře v Bílém domě, kde má obdržet cenu za zastřelení tisícího drogového dealera. Na večeři je pozván také doktor Albert S. Meinheimer, s nímž se prezident Bush právě domluvil na nové energetické politice podporující alternativní zdroje. To se ale nelíbí zlotřilým představitelům tradiční energetiky (uhelného, ropného a atomového průmyslu.) Spojí proto síly s mazaným ničemou Quentinem Habsburgem, aby naplánovali Meinheimerův únos a na jeho místo dosadili dvojníka, který by vedl politiku v souladu s energetickou lobby. Ve Washingtonu se známý policista rovněž znovu setkává s bývalou přítelkyní Jane Spencer, která v současné době pracuje v ústavu pro výzkum využití energie, a má pocit, že se tam dějí nějaké prapodivné věci. Frank se pustí do vyšetřování a zanedlouho narazí na neklamné známky toho, že i v této oblasti existuje mafie, prosazující své zájmy.

Smečka

Šestnáctiletý David Svoboda přichází do hokejového klubu Vlci, kde jsou hoši vychováváni podle zákona síly. Ačkoli se může zdát, že má sladký život, neboť má krásnou přítelkyni a rodiče ho ve všem podporují, dolů ho sráží cukrovka. Mezi mladé sportovce nezapadne a brzy se stane obětí drsné šikany. Zákeřní Vlci se nespokojí pouze s posměchem a bitím, začnou Davida ponižovat i na sociálních sítích. Přestože se nováček snaží zapadnout a prorazit, komplikuje mu to fakt, že brankář Miky je synem trenéra a kapitán Jerry nemá, co se šikany týče, nikdy dost. Když se Miky začne zajímat i o jeho dívku, přeteče poslední kapka. Začíná komplikovaný boj o přežití.

Spiderhead

Ve filmu Spiderhead od Netflixu hraje Chris Hemsworth vizionáře Steva Abestiho, který provozuje futuristickou věznici. Místo toho, aby byli zavřeni, se vězni mohou volně potulovat po strohých bílých chodbách – než je Steve hodí do prosklené místnosti a napumpuje drogou, která údajně pomáhá k jejich vykoupení.

Král Škorpión: Vzestup Říše

Mathayus se chce stát jako jeho otec nejlepším bojovníkem Akkadské říše. Tito válečníci jsou nazýváni Škorpiony a nejlepší z nich se stávají osobními strážci krále. Mathayus se zúčastní výcviku mladých bojovníků, přestože mu to otec zakázal. Na bojišti pozná dívku Laylu. Když jejich konverzaci uvidí generál Sargon, vydá se k nim. Layle řekne, že děvčata se výcviku nesmějí zúčastnit, chytne ji za vlasy a táhne pryč. Mathayusovi se nelíbí, jak s dívkou zachází, a uhodí ho. Generál se zbraní v ruce se na něj vrhne. Vtom vejde mladíkův otec a Sargona zastaví. Do jejich hádky vstoupí král, který je k Mathayusovu otci mírný, ale na oplátku od něj žádá, aby poslal svého syna na výcvik Škorpionů. Sargon se nemůže smířit s úspěchy Mathayusova otce, a proto ho zavraždí. Po šesti letech tvrdého výcviku se Mathayus vrací jako válečník a pokusí se generála zabít. Ten však využívá sílu, kterou mu z podsvětí dává bohyně Astarte. Mladík musí najít způsob, jak porazit Sargona a pomstít svého otce.

Dark Waters

Psychologický thriller vypráví skutečný příběh právníka Roberta Bilotta, kterého si zde zahrál oblíbený Mark Ruffalo. Robert odhalí spojení mezi záhadnými úmrtími a chemickou společností DuPont. Bojuje za to, aby pravda vyšla najevo. Povede se mu to nakonec?

Láska & gelato

Lina se vydává do Itálie, aby splnila poslední přání své zesnulé matky a poznala svého otce. Krásy Toskánska ji však neokouzlí. Nemá náladu ani na pláže a ani na slavné památky. Nejraději by se vrátila domů. Proč by měla poznat otce, který se o ni celých šestnáct let nezajímal? Pak se k ní ale dostane deník její matky z doby, kdy žila v Itálii. Lina najednou odhaluje kouzelný svět plný tajných románků, umění a malých zastrčených pekáren. Nově objevený svět ji inspiruje k tomu, aby se vydala po stopách své matky a odhalila tajemství, které bylo příliš dlouho skryto. Toto tajemství změní vše, co věděla nejen o svých rodičích, ale dokonce i o sobě samé.

Lovecká sezóna 2

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. V tomto pokračování dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí – divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka.

Konga

Po pádu letadla kdesi v tropech má britská veřejnost za to, že doktor Charles Decker, významný botanik a vysokoškolský profesor, nehodu nepřežil. Ten se však náhle vrací do Londýna po roce stráveném mezi domorodými africkými obyvateli, naplněn dojmy z neobvyklého vědeckého soužití, a s několika záhadnými masožravými květinami v zavazadlech. Podle Deckerových propočtů lze výtažkem z těchto rostlin implikovaným do těl živočichů docílit mutací, čímž by lidstvo definitivně ovládlo a podle svých potřeb proměnilo přímou evoluční linii. Ve jménu vědeckých pokusů je tak malý šimpanz Konga proměněn ve vraždící monstrum, jehož oběťmi se postupně stávají doktorovi nepřátelé.

ČTĚTE TAKÉ:

Zdroje: Netflix, TV Nova, Bontonfilm, Cinemax, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.