Svatební sezóna: Chtěli překazit plány věčným dohazovačům, ale pak sami padli do pasti lásky

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co dělat, když vás rodiče neustále nutí do toho, abyste si našli partnera nebo už konečně chystali svatbu? Asha a Ravi to v novém romantickém filmu od Netflixu vyřešili po svém. Inu Svatební sézóna začíná!

Snímek Svatební sezóna (Wedding Season) je sice americký, ale pojednává o životě a vztazích indických přistěhovatelů, kteří se drží svých tradic a měřítek. Film natočil americký režisér Tom Dey podle scénáře Shiwani Srivastavy, která je dobře seznámena s indickou kulturou, a za scénář obdržela tři ocenění.

Foto: Ken Woroner/Netflix

Půvabná Asha (Pallavi Sharda), která zrušila zasnoubení, nesedí v koutě, ale začíná znovu s tím, že se bude věnovat především práci. To se však nelíbí její matce, která je přesvědčena, že k dosažení trvalého štěstí potřebuje její dcera spíše manžela než úspěšnou kariéru. Otec s tím samozřejmě souhlasí, a tak zoufalá dcera nakonec podlehne a rozhodne se jít na rande s jistým Ravim (Suraj Sharma), se kterým bude muset navštívit všechny svatby, na které byli během svatební sezóny pozváni.

Ani Ravimu se do chomoutu nechce, nicméně rodiče ho neustále nutí, aby se vzdal svobody a našel si nějakou milou dívku. Když tedy Asha navrhne, aby spolu začali chodit jen tak na oko, souhlasí s tím a doufá, že jim rodiče alespoň dají pokoj. Jenže láska je nevyzpytatelná a může dát dohromady i dva lidi, kteří se k sobě nehodí. Ravi je totiž optimista, jenž miluje zábavu, a Asha workoholička, která neudělá krok bez svého notebooku.

Pokud jste zvědaví, jak to s touto krásnou dvojicí nakonec dopadne, pusťte si film 4. srpna na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.