Přehlídka srdcí: Kariéristka, která se bojí psů, potká šarmantního vdovce. Má to však jeden háček, kromě syna má i psa

Eva Lenská
Foto: Netflix

V polovině června se na Netflixu objevil polský rodinný film, který potěší zejména milovníky romantiky a čtyřnohých mazlíčků. Přehlídka srdcí měla velký úspěch v jihoamerických zemích a možná si získá i vás.

Polský rodinný snímek Přehlídka srdcí (Parada serc) je na Netflixu krátce, ale už stačil zaujmout mnoho diváků. V týdnu od 13. do 19. června patřil k nejoblíbenějším neanglicky mluveným filmům na Netflixu. Režíroval ho Filip Zylber a scénář napsali Wiktor Piatkowski, Natalia Matuszek a Marianna Pochron.

Kariéristka Magda (Anna Próchniak) se bojí psů. Má důvod je nesnášet, protože právě kvůli psovi své extravagantní šéfky přijde o místo. Vydá se tedy do Krakova, aby tam objasnila, co se v práci stalo. Je odhodlaná udělat cokoli, jen aby ji přijali zpátky.

Foto: Netflix

Pronajme si pokoj od šarmantního vdovce Krzysztofa (Michał Czernecki), který žije se svým rošťáckým synem Karolem (Iwo Rajski) a naneštěstí pro Magdu i s roztomile nezbedným jezevčíkem Pozounem.

Snímek jasně předává divákovi poselství, že není třeba na všechno spěchat. Stačí se řídit svým tempem a udělat si i čas na zábavu a odpočinek. Hrdinové se od sebe navzájem učí, jak žít, jak odpočívat, jak vycházet se zvířaty a jak najít to pravé štěstí. Psi hrají ve filmu stejně důležitou roli jako herci.

Snímek je na Netflixu dostupný s českým dabingem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.