Cameron Diaz se po téměř deseti letech vrací na filmové plátno: Nemůžu se dočkat, bude to pecka! říká

Film: Prázdniny / Foto: Columbia Pictures Corporation

Cameron Diaz před lety oznámila, že odchází do hereckého důchodu. Věnovala se od té doby více sama sobě a své rodině. Nyní se však uskuteční její velký návrat. Zahraje si v nové komedii Netflixu po boku Jamieho Foxxe.

Po téměř deseti letech pauzy, kdy byla hodně zaneprázdněná vdáváním a výchovou dítěte, se Cameron Diaz vrací zpět na filmové plátno. Ve středu její kamarád herec Jamie Foxx prostřednictvím Twitteru oznámil, že bude hrát po jeho boku v akční komedii Netflixu s názvem Back in Action.

Herečka tuto radostnou novinku potvrdila také v příběhu na svém Instagramu, kam napsala: „Jamie Foxxi, jen ty mě můžeš dostat zpátky do akce!!! Nemůžu se dočkat, bude to pecka!“

Devětačtyřicetiletá herečka, která je vdaná za Benjiho Maddena, se kterým má nyní dvouletou dceru Raddix, již dříve vysvětlila svou hereckou pauzu Kevinu Hartovi v jeho podcastu Hart to Heart. „Opravdu jsem chtěla, aby byl můj život zvládnutelný,“ řekla.

Cameron a Jamie spolu pracovali už dříve na sportovním dramatu Vítězové a poražení z roku 1999 a na remaku Annie z roku 2014, což byla poslední hereččina role před tím, než odešla do hereckého důchodu.

Zdroje: Twitter Jamieho Foxxe, Hart to Heart, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.