10 filmů, které jsou od května dostupné na Netflixu s češtinou. Nechybí romantika, komedie ani akční thriller

Foto: Bontonfilm

S novým měsícem na Netflixu opět přistálo pár zajímavých novinek, ale i starších populárních filmů, které si třeba rádi zase jednou po delší době pustíte. Tady je 10 filmů, které jsou od května dostupné na Netflixu s českými titulky nebo dabingem. Na své si přijdou děti, milovníci akce i romantiky.

Kung Fu Panda 3

Vše začne, když se objeví Poův ztracený biologický otec. Společně odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími členy své rodiny.Pak se ale objeví Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi. Začne porážet všechny mistry kung-fu. Po musí naučit své pandí příbuzné kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand.

Čtěte také: Než jsem tě poznala: Optimistická Louisa se zamiluje do ochrnutého Willa. Přesvědčí ho, aby si rozmyslel eutanazii?

Maturitní ročník

(Senior Year)

Film Maturitní ročník vypráví příběh z roku 1997 o Ruby, středoškolské kapitánce roztleskávaček, která se probudí po 20 letech z kómatu, do něhož se dostala po pádu z vrcholku pyramidy. Bývala nejoblíbenější dívkou na škole. Kluci ji milovali a ostatní dívky se v ní vzhlížely. Chodila s quarterbackem a byla na dobré cestě ke splnění svého snu – stát se královnou plesu. Až do osudného dne. V sedmatřiceti, když se probudí konečně z kómatu, se rozhodne vrátit na střední školu, aby se pokusila získat zpět svůj status největší hvězdy školy a také korunu královny plesu, která jí před lety unikla.

Čtete také: 5 seriálů pro ženy s ženami v hlavních rolích

Útok z hlubin

(Hunter Killer)

Ledové vody severního oceánu jsou místem, kde studená válka mezi západem a Ruskem nikdy neskončila. Mimo dosah lidských očí tu probíhají nebezpečné hry, provokace a dokazování síly. Ruská ponorka pod hladinou pošle bez varování svého soka na dno. Nad hladinou pak zmizí ruský prezident a velení nad armádou i nukleárním arzenálem se ujímá nebezpečný generál s touhou svoji mocnou armádu konečně použít. Válka už není jen hrozba, válka pomalu začíná. Zatímco na souši uprostřed nepřátelského území má americké komando za úkol zajistit a zachránit ruského prezidenta, pod hladinou je povolána do akce speciální útočná ponorka s Gerardem Butlerem v roli jejího kapitána. V případě nutnosti útočit. Při své misi v hlubinách najde nečekané protivníky i spojence.

Escobar

(Loving Pablo)

Novinářka Virginia Vallejo poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Kriminální kokainové království Pabla Escobara stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením. Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby.

Také si můžete přečíst: Nejúspěšnější sci-fi seriál Netflixu se vrací. Trailer slibuje ještě extrémnější podívanou

Zase nepoužitelní

(The Takedown)

Příběh se soustředí na Ousmanea Diakité a Françoise Mongea, dva policisty s velmi odlišnými styly, původem a kariérou. Tato nepravděpodobná dvojice se znovu setká kvůli kriminálnímu vyšetřování, které je povede napříč Francií. Z toho, co vypadalo nejdřív jako prostý obchod s drogami, se vyklube případ na vysoké úrovni. Společně se tihle dva poldové dostanou nejen do nebezpečí, ale také do komických situací.

Letní úlet

(Along for the Ride)

Hlavní hrdinka Auden tráví poslední léto před nástupem na vysokou na malebné pláži Colby. Celou střední školu strávila s nosem zabořeným v knihách. Nyní místo dovádění na slunci tráví většinu času nočním touláním v ulicích a všem ostatním se vyhýbá. Poté, co se setká se záhadným nespavcem jménem Eli, začne se její život měnit. Během nočních vycházek se vydávají splnit Audeniny dětské sny a napravit její dětství. Díky společnému prožívání života naplno se dozvídají něco o sobě a o tom, proč se vždycky drželi ve stínu. Možná překonají i sami sebe a vydají se tam, kam by nikdy předtím nedošli.

Resident Evil

Tajná společnost Umbrella Corporation, která se zabývá genetickým výzkumem, provádí ve svých podzemních laboratořích nebezpečné pokusy. V jednu chvíli uniká smrtící virus a zaměstnanci jsou počítačem uvězněni v laboratořích. Elitní komando v čele s Alicí a Rain dostává za úkol izolovat virus, který by mohl ohrozit celé lidstvo. Brzy se ukáže, že všechno je ještě horší. Z virem zasažených zaměstnanců se totiž stala agresivní zombie.

Mohlo by vás zajímat: 5 válečných filmů natočených podle skutečných příběhů opravdových hrdinů

Resident Evil: Apokalypsa

(Resident Evil: Apocalypse)

Alice byla jedním ze dvou lidí, kteří vyvázli z katastrofy, která přeměnila podzemní laboratoře korporace Umbrella Corporation ve smrtící past. Druhým byl Matt Addison, který chtěl původně odhalit nekalé machinace mocné firmy. Spolu s Alice unikl z tajného centra zamořeného hladovými zombie a mutanty. Sám se však stačil nakazit nebezpečným virem a vědci z Umbrelly se rozhodli zneužít ho k dalším experimentům. Nyní se Alice znovu ocitá na prahu špatného snu. Zpustošené Racoon City se změnilo vinou viru na město živých mrtvých. Bývalí zaměstnavatelé mladou ženu i tentokrát vhánějí do souboje, ve kterém musí bojovat a zabíjet než bude sama zabita. Jejím hlavním protivníkem je přeměněný Matt.

Resident Evil: Odveta

(Resident Evil: Retribution)

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi a mění světovou populaci na legie masa, které jedí nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě Alice se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice bez bezpečného útočiště pokračuje v honbě na ty, kdo jsou odpovědni za šíření epidemie, honbě, která jí dovede z Tokia do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, co dosud pokládala za pravdu.

Resident Evil: Poslední kapitola

(Resident Evil: Rising)

Film přímo navazuje na události snímku Resident Evil: Odveta. Alice jako jediná přežije klíčový střet s nemrtvými, který měl rozhodnout o osudu lidstva. Nyní se musí vrátit tam, kde celá katastrofa začala, do podzemního komplexu Hive v Raccoon City, kde společnost Umbrella Corporation hromadí své síly a chystá finální útok proti posledním hrstkám lidí, jimž se apokalypsu dosud podařilo přežít.

Zdroje: Netflix, Bontonfilm, ČSFD, TV Nova, H.C.E., TV JOJ, Falcon

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.