Chris Hemsworth znovu na Netflixu. Očekávaný akční velkofilm má konečně datum vydání

Petr Stoško
Foto: Netflix

Před dvěma lety se k nám dostal akční film Vyproštění, kde exceloval oblíbený Chris Hemsworth. Čekali jsme sice dva roky, ale po krátké pauze zavítá Chris opět na Netflix, kde se stane hlavním tahounem sci-fi thrilleru Spiderhead.

Chris Hemsworth si dal od hraní menší pauzu a na návrat si nachystal vskutku lákavý film. Po úspěšné spolupráci s Netflixem na filmu Vyproštění se tak můžeme na Chris Hemswortha těšit znovu. Spiderhead je film připravovaný režisérem Josephem Kosinskym podle scénáře Rhetta Reese a Paula Wernicka, v němž si Chris zahraje hlavní roli.

Příběh bude sledovat dva odsouzence, kteří se přihlásí jako dobrovolníci pro experimentální drogu, která má schopnost měnit emoce. U jednoho z nich ovlivní jeho schopnost cítit jakoukoliv lásku, což vede k neustálým zpochybňováním svých vlastních pocitů. Je pak velmi těžké rozeznat, jestli jsou ty pocity skutečné, nebo uměle upravené účinkem drogy. Do hlavní role Steva Abnestiho byl obsazen právě Chris Hemsworth. Další osobnosti, které Netflix pro film získal jsou Jurnee Smollett, Miles Teller nebo Tess Haubrich.

Vyproštění s Chrisem Hemsworthem se stalo nejsledovanějším originálním filmem Netflixu všech dob, a tak je pochopitelné, že si tvůrci slibují podobný úspěch jako v roce 2020. Film bude mít premiéru 18. června tohoto roku a je pravděpodobné, že se dočkáme kromě českých titulků i dabingu.

Zdroj: What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.