Nová komedie o covidu-19 rozdělila diváky. Naprosto vystihuje tragédii a komediální strasti karantény, myslí si někteří

Foto: Laura Radford/Netflix

Nový film Judda Apatowa V bublině (The Bubble) debutoval na Netflixu minulý víkend a diváci jsou ohledně pandemické komedie poněkud rozděleni. A to i přes to, že má film opravdu hvězdné obsazení.

Film V bublině se může pochlubit hvězdnými jmény, jako je Karen Gillan, Pedra Pascala, Davida Duchovnyho a Juddovy manželky a dcery Leslie Mann a Iris Apatow. Sleduje skupinu herců uprostřed pandemie covid-19, která tráví natáčení pokračování akčního trháku v karanténě v luxusním hotelu.

Někteří diváci ze satiry na Twitteru vyjádřili své zklamání, přičemž jednen uživatel napsal: „V bublině je promarněná příležitost. Začíná to skvěle a pak to ztrácí dech. Také je příliš brzy na to, aby to bylo skutečně vtipné, když pandemie zdaleka nekončí.“ Další dodává: „Právě jsem na Netflixu dokoukal V bublině. NEOBTĚŽUJTE SE SLEDOVÁNÍM!“ V hanobení filmu pokračovala i řada ostatních.

Ne všichni diváci však byli s projektem nespokojeni. Někteří ho na Twitteru chválí. Jeden názor například zní: „Judde Apatowe, pane, jste NAPROSTÝ GÉNIUS! Dlouho jsem se u filmu tak nezasmál! Děkuji!“ Jiný fanoušek pak říká: „V bublině je jeden z nejveselejších filmů všech dob! Připomnělo mi to Tropickou bouři. Vždy jsem hledal filmy jako je tento, a ano, V bublině bylo opravdu úžasné!“ Třetí člověk komentoval: „Miluji V Bublině. Judd Apatow naprosto vystihl tragédii a komediální strasti karantény.“

K jakému názoru se tedy přikláníte vy? Líbil se vám film V bublině, nebo naopak?

Zdroje: Hello Magazine

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.