Zkrocení zlé ženy: Polská komedie odkazuje na slavné dílo Williama Shakespeara

Eva Lenská
Foto: Netflix

Romantických komedií není nikdy dost, proto Netflix chystá i jednu z nedalekého Polska. Pokud vás zajímá, zda pohledný Patryk zkrotí mladou a přitažlivou vědkyni, nenechte si film ujít.

Zkrocení zlé ženy (Poskromienie złośnicy) je nová polská komedie od Netflixu, jejíž název odkazuje na slavné dílo Williama Shakespeara. Zde však nenajdeme Kateřinu a Petruchia, ale můžeme se těšit na Kasi a Patryka.

Mladá vědkyně Kasi, kterou podvedl přítel, se po bolestivém rozchodu vrací do svého rodného města Zakopanego, aby vyléčila své rány. Její znovuobjevení ve městě však zkazí podnikatelské plány jejímu bratrovi, který se rozhodne požádat svého kamaráda Patryka, aby Kasi svedl a přesvědčil ji, aby prodala jejich společný pozemek. Odolá půvabná žena milostné pasti nebo dobrovolně podlehne?

Foto: Netflix

Režisérkou filmu je Anna Wieczur-Bluszcz a autory scénáře jsou Hanna Węgierska i Wojciech Saramowicz. Do hlavních rolí byli obsazeni Magdalena Lamparska (365 dní), Mikołaj Roznerski, Piotr Cyrwus, Dorota Stalińska, Magdalena Schejbal a Piotr Polk.

Zkrocení zlé ženy budete moci zhlédnout na Netflixu už 13. dubna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.