10 filmů, které jsou nově dostupné na Netflixu v češtině. Jsou mezi nimi i velké hity

Foto: Universal Pictures

A je tu další várka filmů, které Netflix vložil během března do své nabídky i s českými titulky či dabingem. Na své si přijdou jak milovníci akčních filmů, tak také ti, kteří mají rádi romantiku nebo komedii. Tentokrát je nabídka opravdu povedená.

Rampage: Ničitelé

(Rampage )

V roce 1993 byl vyvinut nástroj k léčbě nevyléčitelných nemocí Crisper, avšak posléze, v roce 2016, ho vláda USA označila za zbraň hromadného ničení a zakázala ho. Společnost Energyne však tajně pokračuje na jeho dalším vývoji na vesmírné stanici Athena. Tam ale dochází k nehodě, když nově vyvinutý gen udělá z laboratorní krysy obrovské agresivní monstrum, které posádku pobije. Jeden z kontejnerů s patogenem je krysou poškozen a při průletu atmosférou exploduje. Trosky dopadají na Zemi a kontejnery s patogenem jsou narušeny. Bývalý člen vojenských speciálních sil Davis Okoye pracuje v rezervaci s gorilami. Spřátelí se s gorilím samcem Georgem, kterého zachránil před pytláky. George je velmi inteligentní, komunikují spolu pomocí znakové řeči. Mezi oběma vznikne silné velké pouto. Právě George je ale vystaven patogenu z třetího kontejneru a nakazí se.

Foto: New Line Cinema

Hancock

Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock – sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho, aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti.

Foto: Sony Pictures Releasing

Pacific Rim – Útok na Zemi

(Pacific Rim)

Z moře začnou vylézat obrovské příšery Kaiju, které napadají města a terorizují lidstvo. Přicházejí trhlinou mezi dvěma tektonickými deskami na dně Pacifiku. Inteligentní netvory dokážou zastavit jen obří roboti zvaní Jaegers, řízení lidskou posádkou, kdy se spolu oba piloti musí spojit myslí. To přináší problémy s výběrem posádek. Protože ne každá mysl se dokáže s druhou spojit, aniž by to nepřinášelo vedlejší účinky.

Foto:  Warner Bros. Pictures

Mamma Mia!

Sophie, která žije se svou poněkud excentrickou matkou Donnou na malebném řeckém ostrůvku, kde vedou malý hotýlek, se bude vdávat. Vzala si do hlavy, že ji k oltáři musí vést otec, což je trochu problém. Ani její matka si není jistá, kdo to je. Sophie ale objeví matčin starý deník, v němž se dočte, že se Donna v době jejího početí stýkala hned se třemi muži. A tak se je rozhodne pozvat na svatbu všechny tři v naději, že pravda nějak vyjde najevo.

Foto: Universal Pictures

Jak ukrást nevěstu

(Made of Honor)

Tom si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah, svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska. Tom si uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku. Ona se však mezitím zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Tom je odhodlaný překazit svatbu a získat Hannah pro sebe.

Foto:  Columbia Pictures

Šifra mistra Leonarda

(The Da Vinci Code)

Robert Langdon je expert na náboženskou symboliku. Během autogramiády své knihy v Paříži je policií požádán o spolupráci při vyšetřování vraždy hlavního správce Louvru, Jacquese Sauniera, se kterým se měl toho dne setkat. Saunier totiž před smrtí popsal své tělo i podlahu kolem sebe podivnými symboly. Robert se je snaží kapitánu Fachovi vyložit. Objeví se tu však policejní kryptoložka Sophie Neveu, která Roberta tajně varuje, že ho Fache hodlá zatknout za vraždu. Pomůže mu uprchnout a společně s ním se pustí po stopách Saunierových šifer. Vyjde najevo, že zavražděný muž byl dědečkem Sophie a podle všeho patřil k tajné organizaci Převorství sionské, která po tisíce let ukrývá a chrání tajemství svatého grálu.

Foto: Sony Pictures Entertainment

Venom

Novinář Eddie Brock se stává hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Brock se v rámci své práce novináře pokouší již po celé roky odhalit veřejnosti skutečnou tvář známého vědce společnosti Life Foundation Carltona Drakea – jeho odhodlání se přerodilo v posedlost, která mu zlikvidovala kariéru a zničila vztah s jeho přítelkyní. Když do svého těla Eddie vstřebá jeden z Drakeových experimentů – mimozemšťana Venoma – zničehonic zjišťuje, že disponuje novými superschopnostmi a má možnost dělat, cokoliv se mu zachce. Zvrhlý, temný, nepředvídatelný a zuřivý Venom má za následek, že se Eddie zoufale pokouší udržet pod kontrolou své nebezpečné schopnosti, které ho současně velice přitahují a opájejí. Jelikož Eddie a Venom navzájem jeden druhého potřebují k dosažení svých cílů, jejich vzájemné pouto a propojení se prohlubuje – až přestává být jasné, kde vlastně končí Eddie a kde začíná Venom.

Foto: Columbia Pictures

Najednou jsme rodina

(Instant Family)

Pete a Ellie se rozhodnou založit rodinu a vrhnou se po hlavě do světa pěstounské péče. Když zjistí, že má jejich vysněné dítě dva sourozence, rozroste se jejich domácnost přes noc hned o tři členy. Pete s Ellie se musí s notnou dávkou humoru naučit, co znamená být rodič, aby svým novým ratolestem vytvořili opravdový domov.

Foto: Paramount Pictures

Overlord

V předvečer dne D jsou američtí parašutisté vysazeni za nepřátelskými liniemi, aby provedli misi, která je zásadní pro úspěch spojenecké invaze. Ale když se přiblíží ke svému cíli, začnou si uvědomovat, že v nacisty okupované vesnici se děje více než prostá vojenská operace. Zjistili, že bojují proti nadpřirozeným silám, které jsou součástí tajného nacistického experimentu.

Foto:  Paramount Pictures

Ready Player One: Hra začíná

(Ready Player One)

Děj filmu legendárního režiséra Stevena Spielberga je zasazen do roku 2045, kdy se svět ocitá na pokraji chaosu a kolapsu. Lidé však nalezli spásu v OASIS, rozsáhlém světě virtuální reality, který vytvořil geniální a excentrický James Halliday. Když Halliday zemře, odkáže své nesmírné bohatství prvnímu člověku, který najde Velikonoční vajíčko ukryté někde v OASIS. Odstartuje tak zběsilý závod za pokladem ve fantaskním světě mystérií, nečekaných objevů a nebezpečí, který pohltí celý svět.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Falcon, HBO Europe, TV Nova, Columbia Pictures, Vertical Ent., CinemArt, Magic Box, ČSFD, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.