Několik hodin před utracením ji zachránil mladý policista. Fenka Ruby a smolař Daniel si konečně splní svůj sen

Eva Lenská
Foto: Ricardo Hubbs/Netflix

Tentokrát tu máme zase jeden snímek inspirovaný skutečnými událostmi. Určitě potěší všechny milovníky psů. Divokou fenku Ruby a mladého policistu Dana si určitě zamilují a budou jim fandit.

Ruby záchranářka (Rescued by Ruby) je nový americký rodinný a životopisný film z produkce Netflixu. Natočila jej režisérka a herečka Katt Shea, která je známá díky filmům Nancy Drew a tajemné schodiště nebo Jedovatý břečťan. Scénář, inspirovaný skutečným příběhem a zároveň dvěma povídkami, napsala Karen Janszen.

Pejskaři a jejich rodiny se budou moci těšit na opravdu milý a dojemný příběh, s psí hrdinkou v hlavní roli. Jde o fenku, která je napůl australský ovčák a napůl border kolie. Je inteligentní, ale poněkud nezvladatelná.

Ruby má strašně moc energie, díky čemuž je náročná na výchovu, a proto ji nikdo nechce. Pro svou roztomilost byla sice adoptována pětkrát, ale pokaždé byla vrácena, právě kvůli nezvladatelné povaze. Z toho důvodu ji hrozí utracení, osud jí však dá ještě jednu šanci.

Mladý policista Daniel O’Neil (Grant Gustin) je tak trochu smolař. Rád by se stal elitním psovodem, ale nikdo mu nechce dát šanci. Když uvidí Ruby, pomyslí si, že má potenciál a mohla by mu pomoci dosáhnout jeho snu. Fenku adoptuje a postupně mezi nimi vznikne neotřesitelné pouto, které jim pomůže čelit dosud nejtěžší výzvě.

Tento pohodový rodinný snímek má 90 minut a na Netflixu si ho můžete pustit 17. března.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.