Rebel Wilson je zpět. Po 20 letech v kómatu se vrací na střední školu pro korunku královny plesu

Foto: Boris Martin / Netflix

Rebel Wilson míří na Netflix s novou komedií Senior Year. Herečka, která film také produkuje společně s Toddem Garnerem a Chrisem Benderem, si v roce 2020 dala pauzu od herectví, aby se zaměřila na své zdraví a hubnutí. Teď se vrací coby roztleskávačka, která se snaží získat zpět svůj středoškolský život po 20 letech v kómatu.

Komedii v hlavní roli s Rebel Wilson režíroval Alex Hardcastle, který má na svědomí například seriál Grace a Frankie nebo Průměrňákovi. Bude to poprvé, co se pustil do celovečerního filmu. A jak se to povedlo? Na to si budeme muset počkat do 13. května.

Film Senior Year vypráví příběh z roku 1997 o Ruby, středoškolské roztleskávačce, která se probudí po 20 letech z kómatu a vrátí se na střední školu, aby se pokusila získat zpět svůj status největší hvězdy školy a také korunu královny plesu, která jí před lety unikla.

Ruby bývala nejoblíbenější dívkou na škole a kapitánkou týmu roztleskávaček. Chodila s quarterbackem a byla na dobré cestě ke splnění svého snu – stát se královnou plesu. Všechny dívky chtěly být jako ona a kluci bojovali o její přízeň. Měla všechno – dokud nespadla z vrcholu pyramidy roztleskávaček a neupadla do kómatu!

A to už se dostáváme o 20 let dál, kdy se Ruby z dlouhého nedobrovolného spánku konečně probouzí jako 37letá žena. Rozhodne se vrátit se na střední školu a převzít zpátky roli hvězdy své školy.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.