Guy Ritchie a Jason Statham se znovu sešli v poutavém thrilleru. Nejpřekvapivější akčňák loňského roku míří na Netflix

Foto: Metro-Goldwyn-Mayer / Movie Art

Rozhněvaný muž (Wrath of Man) je pravděpodobně jedním z nejlepších filmů, které Guy Ritchie kdy natočil. Thriller s Jasonem Stathamem v hlavní roli, který si na ČSFD získal pěkných 79 % hodnocení, míří na Netflix.

Film vypráví příběh o tajemném muži H, který začne pracovat v bezpečnostní firmě, která přepravuje peníze v obrněných vozech. Jejich zásilky však někdo vykrádá. To se H snaží zhatit. K dopadení lupičů má ale své vlastní důvody.

Když při loupeži překvapí své spolupracovníky precizními schopnostmi, je jasné, že není jen tak obyčejným člověkem. Brzy začíná vycházet najevo jeho tajemná minulost. Později zjistíme, že se snaží najít muže odpovědné za smrt jeho lásky.

Čtěte také: Filmové a seriálové novinky, na které se můžete těšit v únoru: Na své si přijdou děti i milovníci reality show

Nejen děj, ale i obsazení snímku, je pěkně nabité. Objeví se v něm například Josh Hartnett, Holt McCallany, Niamh Algar, Scott Eastwood, Post Malone a Andy Garcia. Scénář napsal Guy Ritchie společně s Ivanem Atkinsonem a Marnem Daviesem. Volně vychází z francouzského filmu Cash Truck z roku 2004 od Nicolase Boukhriefa .

Napínavý akční thriller z roku 2021, který si získal značnou chválu od kritiků, nyní míří na Netflix, kde se objeví už 10. února 2022.

Mohlo by vás zajímat: 10 zajímavostí o filmu Red Notice: Naskenujte si QR kód, který se objeví ve filmu, a uvidíte, co se stane

Zdroje: Metro-Goldwyn-Mayer, Lifestyle Asia, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.