Na Netflix se řítí pořad, který vás za pouhých 6 týdnů naučí, jak zbohatnout

Michaela Pašková
Foto: Netflix

S krachujícími bankami, rostoucími úrokovými sazbami a všudypřítomnou inflací nabídne Netflix od dubna svým uživatelům pořad Jak být za vodou (How to Get Rich), prostřednictvím kterého se budou moci naučit hospodařit se svými penězi. Ramit Sethi, jenž diváky všemu naučí, se řídí jednoduchým heslem, tedy že bez ohledu na to, kolik vyděláváte, si můžete dovolit bohatý život.

Peníze jsou něčím, bez čeho se v dnešní moderní době rozhodně nedá žít. Zajišťují nám základní potřeby, jako je zdravotní péče, střecha nad hlavou a obživa. Téměř každý z nás denně přemýšlí nad penězi. Této skutečnosti si je moc dobře vědom Ramit Sethi, americký podnikatel a samozvaný poradce v oblasti osobních financí, který v roce 2019 vydal knihu I Will Teach You to Be Rich.

Na základě tohoto bestselleru a zkušenostech zmíněného finančního poradce bylo natočeno 8 epizod pořadu Jak být za vodou. Ramit Sethi, který k penězům přistupuje jako Marie Kondo, přišel s jednoduchým systémem jak lidi naučit hospodařit, ale nestrádat.

V pořadu dostal 6 týdnů na to, aby cestoval po celé zemi a naučil lidi hospodařit s jejich finančními prostředky. Tradiční rady ohledně peněz většinou bývají o tom, že je potřeba na vše říkat důrazné ne. Žádná dovolená, žádná zábava, žádná káva ze Starbucksu. A to je celé dle finančního poradce špatně, jelikož takové hospodaření s penězi spíše zní jako odříkání všeho. Nediví se tedy, že lidé otázku peněz buď z vlastní iniciativy zcela ignorují, anebo nejsou moc finančně zdatní.

Prostřednictvím pořadu Jak být za vodou se Ramit Sethi podělí o svůj přístup, pomocí kterého budou moci diváci více šetřit, více investovat a více utrácet za věci, které mají rádi.

Ve zveřejněném traileru pořadu říká: „Nemůžete žít bohatý život, aniž byste převzali kontrolu nad svými penězi.“

Osm dílů Jak být za vodou bude na Netflixu přístupných v původním znění s českými titulky nebo českým dabingem už od 18. dubna.


Zdroje: Netflix, The Hollywood Reporter, OPENMEDIAHUB

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.