Nový dokument o Jennifer Lopez míří na Netflix. Trailer ukazuje, jak plakala kvůli udílení Oscarů

Foto: Netflix

Na Netflix míří dokument o herečce a zpěvačce Jennifer Lopez. Ve filmu Jennifer Lopez: Poločas (Halftime) se divákům naskytne pohled do života jedné z největších světových hvězd — od její herecké kariéry až po její hudební kariéru.

Poločas nabízí pohled do soukromí Jennifer Lopez a odhaluje její odvahu a odhodlanost, díky nimž je tak výjimečná. Film symbolicky otevírá druhou polovinu jejího života a ukazuje, čím si jako Hispánka, matka a umělkyně prošla, když vzala svoji kariéru do vlastních rukou a pustila se do věcí, na kterých opravdu záleží.

Jde o více než jen o jednoduchý koncertní deník. Dokument nabízí pohled do zpěvaččina soukromého života. Fanoušci se díky němu budou moci podívat do zákulisí, kam se oko běžného smrtelníka normálně nedostane. V Halftime nám Jennifer dá nahlédnout za oponu.

Diváci Netflixu se budou moci podívat například do zákulisí ikonického vystoupení na Super Bowlu 2020 se Shakirou. Ale kromě sexy ikony uvidí i život ženy po padesátce. Uvidí i tu Jennifer Lopez, kterou v nablýskaných rozhovorech normálně neuvidí. V jednom ze záběrů v traileru můžeme také vidět, jak Jennifer Lopez pláče poté, co zjistila, že nebude nominována na Oscara za film Zlatokopky (Hustlers).

Jennifer Lopez: Halftime sleduje americkou hvězdu, když „přemýšlí o milnících jejího života, o svém uměleckém vývoji a o tom, jak proplouvá druhou polovinou své kariéry, která ji nadále baví, posiluje a inspiruje“.

Mnoho lidí také samozřejmě zajímá, zda se v dokumentu objeví i její současný staro-nový partner Ben Affleck. Pár se dal znovu dohromady v roce 2021. Zdá se ale, že se většina dokumentu natáčela dříve, když byla Jennifer ještě s Alexem Rodriguezem. V traileru se Ben však na chvíli mihnul. No, uvidíme. Nechme se překvapit!

Dokument Jennifer Lopez: Poločas bude na Netflixu dostupný od 14. června.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.