Skutečný příběh o zvráceném lékaři: Otec náš je dosud nejodpornějším dokumentem Netflixu

Foto: Netflix

Na Netflix míří další příběh podle skutečné události. Film Otec náš (Our Father) se zaměřuje na Donalda Clinea, kdysi uznávaného lékaře zabývající se plodností v Indianapolis, který, jak se ukázalo, v 70. a 80. letech nahradil spermie dárců svými vlastními. Minimálně 50krát.

V novém šokujícím dokumentu Netflixu Otec náš se podíváme zblízka na příběh doktora Donalda Clinea, který dělal čachry se spermatem. Měnil je za své vlastní a zplodil tak nejméně 50 dětí.  Pokud se vám zdá, že to zní až příliš přehnaně, zklameme vás. Bohužel, tento příběh se skutečně stal.

Jacoba Ballard, která byla jedináček, vždycky snila o tom, že by měla bratra nebo sestru. Díky domácímu testu DNA však jednoho dne zjistila, že má už rovnou sedm sourozenců. Počet se ale brzy začal zvyšovat. Byly jich celé desítky.

„Většina z nás měla blond vlasy a modré oči. Bylo to skoro jako dokonalý árijský klan,“ vypráví v traileru. Když se sourozenci rozhodli dozvědět se více o svém zvláštním rodokmenu, objevili odpornou pravdu – lékař zabývající se umělým oplodněním inseminoval své pacientky vlastním spermatem, bez jejich vědomí či souhlasu.

Otec náš se na Netflix dostane 11. května. Mezitím se můžete podívat na trailer.

Zdroje: Netflix, Glamour Magazine, GQ Magazine

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.