Hugh Jackman a Kate Hudson si zahrají v novém hudebním dramatu Song Sung Blue podle skutečného příběhu

Foto: magicinfoto via Depositphotos / Featureflash via Depositphotos

Je to jen chvíli, co do kin dorazil film Deadpool a Wolverine, ale Hugh Jackman vůbec nelení. Nedávno na svém instastories oznámil, že si společně s Kate Hudson zahraje v hudebním dramatu Song Sung Blue, kterým vzdají poctu zpěvákovi, skladateli a hudebníkovi Neilovi Diamondovi.

Herec Hugh Jackman má za sebou dlouhou promo tour k filmu Deadpool a Wolverine, nedávno dotočil také komediální mysteriózní thriller Three Bags Full: A Sheep Detective Movie založený na románu Tři pytle plné od Leonie Swann z roku 2005, oznámil hudební turné Hugh Jackman Live From New York with Love v Radio City Music Hall a nyní začal točit hudební drama Song Sung Blue od režiséra Craiga Brewera, kde si zahraje manžela Kate Hudson.

O čem je hudební drama Song Sung Blue?

Hudební snímek Song Sung Blue je založen na skutečném příběhu a stejnojmenném dokumentu Grega Kohse z roku 2008, jež sleduje příběh páru Mika a Claire Sardinových z Milwaukee, nešťastných hudebníků, kteří se stali místními ikonami díky vystupování jako Lightning & Thunder. Film je zároveň poctou zpěvákovi, skladateli a hudebníkovi Neilu Diamondovi a název Song Sung Blue pochází z jeho stejnojmenné písně.

TAKÉ JSME PSALI: Nezapomenutelný zážitek a horská dráha emocí, hodnotí diváci nový seriál od Netflixu, který Češi přitom úplně přehlédli

Film od Focus Features a Davis Entertainment se začal natáčet 14. října a jeho herecké obsazení doplňují Michael Imperioli, Fisher Stevens a Jim Belushi spolu s Ellou Anderson, Kingem Princessem, Mustafou Shakirem a Hudsonem Hilbertem Hensleym. Mezinárodní distribuci pak zajišťuje Universal Pictures International.

Hugh Jackman i Kate Hudson jsou zkušení zpěváci

Hugh Jackman i Kate Hudson jsou oba velice zdatnými zpěváky, a tak není divu, že tvůrci pro role oslovili je. Oba jsou navíc ve zpěvu celkem aktivní. Hugh Jackman nyní chystá celkem 12 koncertů v Radio City Music Hall, na kterých představí písně z The Boy From Oz, The Greatest Showman či z hry The Music Man. Kate Hudson zase letos podepsala smlouvu s Virgin Records před vydáním debutového alba Glorious.

ČTĚTE TAKÉ: Netflix připravuje seriálovou adaptaci románu Pýcha a předsudek

Zdroj: Deadline, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.