2. část 7. řady Cizinky bude náročná i pro Briannu a Rogera. Čeká je odloučení i překvapivá hrozba

Eva Lenská
Foto: Starz! / Sony Pictures Home Entertainment

Premiéra druhé části sedmé řady populárního seriálu Cizinka (Outlander) se blíží. Fanoušci se už nemůžou dočkat dalších dobrodružství svých oblíbených hrdinů. Zajímá je, jak se Jamiemu a Claire bude dařit ve Skotsku, my se ale zaměříme na to, co čeká Rogera a Briannu. Ani oni to totiž nebudou mít jednoduché.

Pokračování 7. řady Cizinky bude dramatické a vylíčí velký kus děje knihy Paměť kostí (An Echo in the Bone). Dotkne se i několika událostí z té následující, která se jmenuje Vepsáno krví vlastního srdce (Written in My Own Heart’s Blood).

Jak už víme, Jamie (Sam Heughan) Claire (Caitriona Balfe) a Ian (John Bell) vyrazili do Skotska. Co se však stalo s Rogerem (Richard Rankin), Briannou (Sophie Skelton) a jejich dětmi? Trochu si nyní osvěžíme paměť.

Na konci první části 7. řady se Brianna a Roger rozdělili. Ona zůstala ve Skotsku v době, kdy panovala 80. léta 20. století, zatímco on odcestoval zpět do 17. století. Jejich malý syn Jemmy (Matthew Adair) byl totiž unesen Breeiným lstivým kolegou Robem Cameronem (Chris Fulton), o němž se MacKenzieovi domnívají, že chlapce vzal zpět v čase, aby ho dovedl k jakobitskému zlatu.

ČTĚTE TAKÉ: NOVÝ ADEPT NA OSCARA A VÍTĚZ ZLATÉHO LVA V BENÁTKÁCH. VEDLEJŠÍ POKOJ ZÍSKAL 18MINUTOVÝ POTLESK VE STOJE

Jak se Brianna cítí? V jakém rozpoložení ji diváci najdou? „Je prostě vyčerpaná. Roger prošel kameny. Jem je pryč. Neví, jestli některého z nich ještě někdy uvidí. Přišla o svůj svět, o celou rodinu, kterou stejně nikdy moc neměla,“ prozradila herečka Sophie Skelton.

S tím souvisí i nová fotografie, která odhaluje hlubokou a nekonečnou něhu, kterou k sobě naši dva hrdinové cítí, i když je dělí staletí. Podobně se museli cítit Claire a Jamie, když byli od sebe odloučeni ve 3. řadě. „Pokud je Rogerovi známo, Brianně nehrozí žádné bezprostřední nebezpečí. Neustále na ni však myslí. Ví, že se jí po něm stýská, a má o něj a Jemmyho strach,“ uvedl Richard Rankin. Blíží se ale ještě něco horšího. Objeví se překvapivá hrozba a Bree bude muset zvolit boj nebo útěk. Ona se však rozhodne bojovat.

Druhá část sedmé řady Cizinky bude mít 8. epizod a její premiéra je plánovaná na 22. listopadu.

Zdroje: TV Insider, Starz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.