Žilková překvapila nádhernou róbou a Šoposká ukázala, že v jednoduchosti je krása aneb 10 nejkrásnějších šatů z letošních Varů

Foto: Herminapress

Letošní 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech je za námi. Pojďme se za ním ale ještě v rychlosti poohlédnout a připomenout si ty nejkrásnější šaty, které na akci známé osobnosti letos vynesly, ať už se jednalo o nejrůznější doprovodné večírky, premiéry či zahájení a zakončení.

Alžbeta Ferencová

Jedna z nejkrásnějších šatů ve Varech měla zpěvačka a herečka Alžbeta Ferencová alias Zea. Kráska s romskými kořeny vypadala jako diva ze starého Hollywoodu v červených šatech anamé., které oblékla na zahájení festivalu. Róbu bez ramínek doplňovala malá vlečka. K nim pak sladila ještě ultra dlouhé operní rukavičky. Vypadala nádherně a velmi elegantně. Vše už pak skvěle podtrhly jen šperky Apart i krásné líčení produkty Armani Beauty.

Zahájení filmového festivalu v Karlových Varech 2024.
Foto: Herminapress

Tatiana Dyková

V červené na zahájení dorazila i Tatiana Dyková, která jinak neexperimentovala. Na červený koberec ovlékla la v pomerně klasických červených šatech bez ramínek lemovaných na horní části korzetu pštrosím peřím. Outfit byl jednoduchý, ale velmi slušivý, a herečka v něm vypadala perfektně.

ČTĚTE TAKÉ: DRSNÁ ROCKERKA GEISLEROVÁ, STYLOVÁ POLÁKOVÁ NEBO VEČERNICE NERUDOVÁ ANEB MÓDA ZE ZAKONČENÍ FESTIVALU VE VARECH

Zahájení filmového festivalu v Karlových Varech 2024.
Foto: Herminapress

Zorka Hejdová

Jedny z nejkrásnějších šatů ve Varech oblékla moderátorka Zorka Hejdová. Princeznovskou róbu z hedvábného šifonu jí na míru podle magazínu Lifee ušil Lukáš Macháček. Šaty, které oblékla na akci UniCredit banky, se vyznačovaly jemnou vlečkou, která krásně vlála, když ji Hejdová před fotoaparáty vyhazovala do vzduchu. Celek krásně doplnily šperky Robert Coin.

UniCredit party na filmovém festivalu v Karlových varech.
Foto: Hermiapress

Veronika Kašáková

Modelka Veronika Kašáková oblékal do Varů hned několik slušivých outfitů. Ale vypadá to, že letos na plné čáře vítězí červená. Její červené šaty od značky anamé., které vynesla na večírek Campari, jsou opravdu nádherné a působí velice luxusně. Dlouhý výstřih a rozparek jim dodávají glam a Veronika v nich je naprosto úchvatná.

Veronika Kašáková v Karlových Varech na Campari Party
Foto: Herminapress

Marika Šoposká

Jednoduché, avšak velice krásné a padnoucí šaty oblékla Marika Šoposká. Oslnila v nich na premiéře filmu Vlny. Šaty se vyznačovaly rovným střihem tenkými ramínky, holými zády a rozparkem v zadní části. Pocházejí z dílny návrhářky Radky Sirkové. Herečka je pak doplnila šperky od značky Apart.

TAKÉ JSME PSALI: ZAMILOVAL SI BRNO, JE PACIFISTA A KVŮLI LAGERFELDOVI MĚL OTEVŘENÝ VZTAH ANEB CO JSTE MOŽNÁ NEVĚDĚLI O LETOŠNÍ HVĚZDĚ VARŮ DANIELU BRÜHLOVI

Marika Šoposká v Karlových Varech
Foto: Herminapress

Hana Strakatá Makovcová

Krásná jako na téměř všech akcích, kam po boku svého manžela moderátora Čestmira Strakatého vyrazí, to je fotografka Hana Strakatá Makovcová. Do Varů tentokrát dorazila ve výrazných asymetrických žlutých šatech s průstřihem na hrudi od značky Safiyaa.

TAKÉ JSME PSALI: NEJHORŠÍ OUTFITY, KTERÉ ZATÍM ČESKÉ CELEBRITY OBLÉKLY VE VARECH: OHYZDNÝ PYTEL, NEVKUSNÝ SVETR I KOLOTOČÁŘSKÁ MÓDA

Čestmír Strakatý s manželkou
Foto: Herminapress

Veronika Žilková

V Karlových Varech překvapila i herečka Veronika Žilková, která si na módu jinak příliš nepotrpí. Tentokrát však patří k nejlépe oblečeným herečkám tohoto ročníku. Na červený koberec k premiéře filmu Světýlka režisérky Beaty Parkanové oblékla dlouhé červené šaty bez ramínek, které na jednom rameni zdobila mašle. Coby blondýnce ji červená barva velice sluší. Dvaašedesátiletá herečka je v tomto kousku velmi šik a jako by doslova omládla.

Veronika Žilková v Karlových Varech
Foto: Herminapress

Klára Issová

Klára Issová na zakončení festivalu ve Varech dorazila v šatech od návrhářky Vandy Jandy s velkou mašlí na zádech. Vyznačovaly se nařaseným živůtkem bez ramínek a dlouhou černou sukní. Celkovému looku pak dodaly lesk šperky od italského klenotnického domu Bvlgari. Luxusně vypadající model skvěle doplnil působivý náhrdelník Serpenti z 18karátového růžového zlata společně s náušnicemi a prstenem ze stejné kolekce. V ruce pak herečce nechyběla růžová kabelka ladící s šaty od stejné značky jako šperky s typickou hadí hlavou.

TAKÉ JSME PSALI: MEZI OCENĚNÝMI 58. ROČNÍKU FESTIVALU V KARLOVÝCH VARECH JSOU DVA ČESKÉ FILMY A POPRVÉ VYHRÁL DOKUMENT

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Aňa Geislerová

Herečka Aňa Geislerová na zakončení filmového festivalu dorazila v dramatické černé róbě a vypadala trochu jako rocková diva. Šaty se vyznačovaly dlouhým rukávem a rolákovým výstřihem. Seděly hezky na tělo a podtrhly Aninu štíhlou postavu. Šaty jsou z dílny značky anamé., která letos ve Varech patřila k volbě mnoha českých hvězd.  Zbytek outfitu doplnily šperky Gismondi.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Karolina Kurková

Do Karlových Varů dorazila také jedna z nejúspěšnějších světových topmodelek Karolina Kurková. Na závěrečný ceremoniál oblékla korzetové světle růžové šaty bez ramínek s širokou sukní poseté květy pivoněk. Róba pochází z letošní kolekce značky Carolina Herrera, kterou na molo během týdne módy v New Yorku vynesla modelka Irina Shayk.

Závěr filmového festivalu KVIFF 2024
Foto: Herminapress

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.