Skvělé jídlo, plno celebrit a zábavné debaty. To vše slibuje nová jihokorejská talk show S Paikem za barem

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co takhle si zajít na skleničku s famózním korejským šéfkuchařem Paik Jong Wonem? Tento kulinářský mág si pozve zajímavé hosty a bude s nimi rozmlouvat o jídle, cestování i životním stylu.

Zajímavých talk show není nikdy dost. Netflix tentokrát zavítal až do Jižní Koreje, aby divákům představil vyhlášeného šéfkuchaře Paik Jong Wona. Pojďme se podívat, co v show nazvané S Paikem za barem (Paik’s Spirit), všechno uvidíme.

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč jsou lahve jihokorejského populárního alkoholického nápoje sodžu vždycky zelené? Šéfkuchař Paik vám na to velmi rád odpoví. A nejen na tohle! V jeho pořadu se nad sklenkou piva a u misky dobrého jídla sejde celá řada zajímavých hostů. Budou k nim patřit herec Lee Joon Gi, volejbalistka Kim Yeon Kyung, raper Jay Park nebo půvabná herečka Han Ji Min.

Paik Jong Won plánuje stimulovat všech pět smyslů svých hostů ochutnávkou sodžu a piva, což jsou v Koreji nejoblíbenější alkoholické nápoje. Také si s nimi bude povídat o každodenním životě, cestování, životním stylu, kultuře a vaření.

Díky této show se jistě dozvíte mnoho zajímavých věcí nejen o Jižní Koreji. A zaručeně se nebudete nudit. Šéfkuchař Paik vás pozve na skleničku už 1. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.