Reality show Vypečená partička: Když žádný cukrářský požadavek není nemožný

Eva Pospíchalová
Foto: Kit Karzen/Netflix

Dort ve tvaru kočky, rtěnky, bicí soupravy nebo dračího vejce? Pro čtveřici pekařů v nové reality show z produkce Netflixu není žádný problém!

Vypečená partička (Bake Squad) je reality show z produkce Netflix Original, která měla premiéru tento srpen. První sezóna má osm epizod s osmi různými příběhy. Na place se schází čtyři pekaři, každý s jinou specializací – Ashley Holt, profesionální dekoratérka dortů, Christophe Rull, který se věnuje pečení originálních dezertů, Maya-Camille Broussard, také se zabývající výrobou famózního sladkého, a Gonzo Jimenez, jehož práce coby tzv. chocolatiera je zaměřena především na tvorbu kreací z čokolády.

Čtveřice v každém díle dostane za úkol upéct za sedm hodin hlavní dezert pro svatbu, oslavu narozenin, oslavu narození dítěte apod. Každá příležitost a každý klient má však jiné požadavky. Kreativitě se meze nekladou a každý ze soutěžících se snaží uchvátit tím nejoriginálnějším dortem. 

Bake Squad je unikátníní tím, že soutěžící prakticky nesoutěží, jelikož nikdo není vyřazován a čtveřice si vždy navzájem pomáhá. Výhrou je právě možnost se ujmout pečení pro klienta, který si jejich design vybere. Na konci každého dílu jsou prezentovány záběry z oslavy, kde je servírován výsledný produkt.

Oddechovou show prezentuje Christina Tosi, která je známá nejen jako úspěšná pekařka a kuchařka, ale i jako porotkyně v populární show MasterChef.

Tak kdo vyhraje sympatie vašich chuťových buněk? Šampion čokolády, chuťová fanatička, královna dortů nebo iluzionista pekař?

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.