Talk show Davia Lettermana je plná výjimečných hostů. Nechybí Robert Downey Jr., Barack Obama ani Kim Kardashian

Foto: Adam Rose / Netflix

Pokud jste fanoušky Davida Lettermana a jeho talk show Mého dalšího hosta nemusím představovat, určitě už se nemůžete dočkat čtvrté série.

David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat (My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman) je talk show Netflix Originals, kam si známý americký komik a moderátor zve ty nejzajímavější hosty. Na Netflixu měla první série premiéru 12. ledna 2018. Tehdy se v ní jako hosté objevili například Barack Obama, George Clooney nebo rapper JAY-Z.

David Letterman si zkrátka umí vybrat hosty. A tak není divu, že měla úspěch i druhá série, kde se objevil rapper Kanye Wast, moderátorka a komička Ellen DeGeneres, mistr světa F1 Lewis Hamilton nebo třeba americká manažerka a filantropka Melinda Gates.

Foto: Netflix

Třetí série z roku 2020 sice měla o pár epizod méně, zejména i kvůli pandemii covid-19, ale také stála za to. Objevil se v ní Robert Downey Jr., Kim Kardashian, zpěvačka Lizzo a americký komik a scénárista Dave Chappelle.

V roce 2019 byl pak ještě vydán speciální film My Next Guest (with David Letterman and Shah Rukh Khan), v němž se David Letterman vydává do Indie, kde navštívil známého indického herce Shah Rukha Khana, který je přezdíván „králem Bollywodu“.

Foto: Alison Cohen Rosa / Netflix

David Letterman nás jistě provede dalšími skvělými epizodami i v budoucnu. Ačkoliv ještě nebyl zveřejněn žádný seznam osobností, které by se měly objevit ve čtvrté sérii, je jasné, že bude výběr určitě opět skvělý a pestrý a rozhovory výživné a plné humorných situací. Talk show David Letterman: Mého dalšího hosta nemusím představovat je totiž zárukou kvality.

Netflix bohužel zatím vydání další série nepotvrdil. Předpokládá se však, že by měla vyjít ještě letos. Ostatní série totiž vycházely vždy po roce.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.