Předělávka tetování: Podívejte se, jak talentovaní tatéři promění ošklivé kérky v umělecká díla

Eva Lenská
Foto: Netflix

Co když se tetování nepovede a svému majiteli dělá akorát ostudu? Dá se ošklivá kérka proměnit v krásné umělecké dílo? Nová reality show Předělávka tetování, která je aktuálně na Netflixu, ukáže, že ano.

Netflix přišel s novou reality show, která potěší hlavně příznivce tetování. Seznámíme se s lidmi, kteří se stydí za svá nepovedená tetování, která jsou obvykle výsledkem hloupých sázek v opilosti, špatných rozhodnutí anebo omylů. 

„Za každým tragickým tetováním je vždy směšný příběh,“ říká v upoutávce komička a moderátorka Jessimae Peluso. „Naštěstí je tu připraveno pět nejtalentovanějších tatérů, kteří obětem postiženým ohyzdnými kérkami, dopřejí nová tetování.“

Jak to ale bude probíhat? Kdo nová tetování navrhne a spolu s uměleckými tatéry vymyslí? Budou to lidé, kteří přivedli adepty na předělávku. Určí, co by se k nim hodilo a divák si pak počká na výsledek, který vykouzlí Miryam Lumpini, Twig Sparks, Tommy Montoya, Matt Beckerich a Rose Hardy.

Ačkoli klienti vědí, že si nebudou moci nové tetování vybrat sami, alespoň si předtím vyslechnou nápady svých blízkých a budou mít čas se s opravou smířit.

Foto: Netflix

Může to skončit katastrofou, ale také milým překvapením! Budou účastníci show svá nová tetování milovat nebo nenávidět? Na to se můžete podívat. Reality show Předělávka tetování měla na Netflixu premiéru 28. července.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Tom Blackout

    Vím o hodně lidech, který bych tam poslal :D