Touží srdce zasnoubených více po svatbě nebo vlastním domě? Reality show Svatba, nebo stavba je jedno velké životní rozhodnutí

Petr Stoško
Foto: Netflix / Courtesy of NETFLIX

Vítejte v Nashvillu v téměř sedmi set tisícovém hlavním městě amerického státu Tennessee a domově country hudby, kde se odehrává nová reality show z produkce Netflixu – Svatba, nebo stavba. Zamilované páry se v ní rozhodují o své společné budoucnosti.

Také čas od času trpíte rozhodovací paralýzou a těžko se vám vybírá mezi dvěma volbami? Pokud ano, tak budete plně chápat pocity párů, které tvůrci pořadu postaví před nelehká rozhodnutí. V této reality show se v každém díle představí jedna zasnoubená dvojice, která zvažuje, zda své těžce naspořené peníze dát za svatbu svých snů, nebo pragmaticky investovat do první splátky na dům, po kterém touží. Rozhodování opravdu není snadné, zvlášť, když se dvojce moderátorek Nichole Holmes a Sarah Miller snaží všemi silami naplnit, a dokonce i mnohdy převýšit očekávání, která jednotlivé páry mají.

Hasič, LGBTQ pastorka nebo bývalá profesionální roztleskávačka se svými protějšky hledají pomoc u úspěšné svatební koordinátorky Sarah a její kamarádky a slavné realitní makléřky Nichole. Neustálé přátelské popichování a vzájemné hecování se mezi Sarah a Nichole je příjemným zpestřením celé show. Obě jmenované navíc přicházejí se stále novými nápady.

Obě se agilně snaží získat páry na na svou stranu a dokázat, že právě jejich vize budoucnosti je pro dvojici ta správná. Ačkoliv se Sarah a Nichole vzájemně trumfují slevami a různými esy v rukávu, tak vždy záleží hlavně na klientech, jestli dají přednost velkolepé svatbě nebo domovu, který si vysnili.

Tento pořad se nese v mírném a přátelském duchu, takže pokud hledáte mírnější reality show než je například Výměna manželek, je Svatba, nebo stavba přesně pro vás. Decentnost, upřímnost a lidskost vybraných párů dává pořadu hloubku a důvěryhodnost.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.