Na Netflix míří nová řada Too Hot To Handle. Tentokrát své žhavé choutky bude muset krotit skupinka našich sousedů

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Populární reality show Too Hot To Handle se nyní přesouvá k našim sousedům! Jak se skupinka deseti sexy nezadaných vypořádá s přísnými pravidly celibátu? Bude to mezi těmi nejatraktivnějšími lidmi v zemi těžší, než se zdá! Pravidla zůstávají stejná: žádný sex, líbání, uspokojování se a podobě, jinak se budou rozdávat tučné pokuty!

Po celkem čtyřech sériích nyní již legendárního pořadu Too Hot To Handle, kdy se show konala v Brazílii i Mexiku, nyní konečně dorazila do Evropy, konkrétně do Německa. Princip je stejný – skupinka deseti atraktivních singles žije v jednom domě a odolává pokušení si spolu něco začít. Neustále je totiž sledují kamery a umělá inteligence Lana, která dohlíží na to, aby mezi dvojicemi neprobíhaly žádné neřesti.

Když se povede v průběhu měsíčního soužití neporušit žádné pravidlo, účastníci mohou vyhrát 200 000 EUR, tedy necelých 5 milionů českých korun. Tento sociální experiment má pomoct jednotlivcům v tom, aby našli pravou lásku a neřídili se pouze hormony, ale i mozkem a hlavně srdcem (což se jim nedaří).

Zda se podaří nadrženým mladistvým najít emoční propojení, se dozvíme již za necelý měsíc.

První epizoda se rozjede již 28. února!

ZDROJ: Netflix, Autorka článku

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.