Netflix si pro milovníky bizáru připravil pořádně žhavý dárek: Nejvíc sexy reality show je zpět

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Zvládli byste se s nejvíc sexy lidmi na planetě nelíbat, nedotýkat nebo nevyspat? Skupina mladých lidí se o to v reality show Too Hot To Handle pokusí už po čtvrté. Mohou vyhrát v přepočtu kolem 4,6 milionů korun, když se jim to povede.

Reality show Too Hot To Handle je zpět s patnácti hanbatými soutěžícími, kteří se pokusí poprat se svými pudy. Kdo z chronických svůdnic a sukničkářů tentokrát vyhraje?

Třetí sezóna populární reality show se natáčela hned po ukončení druhé série ve stejné lokalitě, tedy na tropických ostrovech Turks a Caicos ve Střední Americe, a čtvrtá tento rok na jaře. Pravidla zůstala stejná – zakázané je líbání, mazlení, a hlavně sex, ale jak je zvykem, nová série přinese změny a nová pokušení.

Co v třetí sérii razantně změnilo je výhra. Částka se totiž zdvojnásobila na 4,6 milionů korun (200 000 dolarů) a pro čtvrtou řadu zůstává stejná. Peníze totiž fungují jako motivace pro účastníky pravidla dodržovat a zkrotit svoji touhu. Vydrží však parta singl lidí s touhou pařit a užívat si najet na celibát a pokusit se o navázání hlubšího romantického vztahu?

Níže si můžete pustit trailer, kde je vidět, že zatím nejdivočejší várka singlů již od začátku pravidla porušuje, a to samozřejmě před všudypřítomnými kamerami. Na Netflixu je kromě třetí série dostupná i první a druhá, které také stojí za zhlédnutí. A nyní je tady konečně i čtvrtá!

Prvních pět epizod vyšlo už 7. prosince. Zbylých pět nás poté čeká 14. prosince.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.