Jak vypadá hra na babu v Japonsku? Dospěláci soutěží o velké peníze útěkem před lovci

Eva Pospíchalová
foto: Netflix

Dvacet devět soutěžících včetně herců, sportovců nebo zpěváků se snaží utéct lovcům a vyhrát přitažlivou sumu peněz. Jakou zvolí strategii? Úspěšná reality show Run for the Money se vrací! 

Run for the Money je soutěžní reality show, kde mohou účastníci vyhrát peněžní cenu založenou na čase, který stráví zoufalým útěkem před strašidelnými lovci v oblecích. Na obrazovkách je seriál již skoro dvacet let!

“Hra na babu v reálu” je populární nejen v Japonsku mezi všemi věkovými kategoriemi, ale i po celé Asii. Inspirována japonskou hrou “onigokko”, je show vtipným, ale napínavým pořadem a také originální survival show s celebritami, která není jen klasickou přehlídkou influencerů a jejich bojem s přihlouplým scénářem.

Tentokrát bude pronásledováno dvacet devět účastníků včetně populárních celebrit převážně z Japonska. Utkají se tedy Asei (Miki), Ano, Hiroe Igeta, ELLY (J SOUL BROTHERS III from EXILE TRIBE), Yoshito Okubo, Miku Kanemura (Hinatazaka46), Sukai Kinjo a Keigo Sato (JO1), Hikari Kuroki, Kurochan (Yasuda Dai Circus), Kousei (Miki), Junichi Koumoto (Jicho Kacho), Yoshio Kojima, Tsukasa Saito (Trendy Angel), Hayato Sano, Shibatar, Jinjin a Tanagaka (Paparapys), Toshiki Seto, Atsuhiro Tsuda (Daian), Naenano, Hollywood Zakoshisyoh, Marin Honda, Mahiru a Yoshiko (Ganbareruyaym), Takuya Mitsuma, Minho (SHINee), Win Morisaki a Nako Yabuki (HKT48). Jako takzvaný game master se představí Jiro Sato.

Jakou zvolí účastníci strategii? Budou si navzájem pomáhat nebo si házet klacky pod nohy? Dozvíte se na Netflixu již 15. listopadu!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.