Hudební reality show pro příznivce K-POPu se představí i divákům v Česku. Nabídne mnoho velkých hvězd

Eva Lenská
Foto: Netflix

Jižní Korea se může pyšnit nejen spoustou skvělých seriálů a filmů, ale také celou řadou populárních hudebních skupin a interpretů. Možná právě proto vznikla hudební reality show s názvem Take 1: Napoprvé, kterou za pár dnů uvidíme na Netflixu.

Hudební reality show Take 1: Napoprvé (Take 1) se točí kolem postupného vytváření nejvýznamnějšího vystoupení v kariéře určitého jihokorejského umělce nebo skupiny. Umělci si mohou vybrat, koho si na své vystoupení pozvou, co chtějí zpívat a kde. Mají na to však vymezený čas. Vybranou píseň se pokusí co nejlépe zazpívat naživo. A to celé v jenom jediném záběru.

O režii a scénář této show se postarali Kim Hak Min a Yoo Jin Young. A na jaké hvězdy se můžeme těšit? Své dokonalé a vysněné vystoupení nám předvedou AKMU, Lena Park, MAMAMOO, Park Jung Hyun, Rain, Sumi Jo, Yim Jae Beom a Yoo Hee Yeol.

Slavné hvězdy vytasí všechny trumfy a zazpívají tak, jakoby snad zpívaly naposledy v životě. Pokusí se být nezapomenutelní. Pokud tedy máte jen trochu rádi K-pop, tato show vás určitě nebude nudit.

Hudební show Take 1: Napoprvé bude na Netflixu dostupná 14. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.