Reality show, jaká tu ještě nebyla: Zhýčkaní rozmazlení mazánci si budou muset poradit mimo svůj „mama hotel“

Eva Lenská
Foto: Pete Dadds/Netflix

Dovedete si představit, že byste museli strávit nějakou dobu v přírodě a obejít se bez módních vychytávek, internetu a všech těch přístrojů, které vám usnadňují život? Přesně to čeká partu mladých lidí v reality show Snowflake Mountain: Citlivky v divočině.

Britská soutěžní reality show Snowflake Mountain: Citlivky v divočině slibuje mnoho zábavy, vtipu a dobrodružství. Ukáže, zda dokážou zhýčkaní mladí lidé vydržet v přírodě bez pomoci rodičů.

Parta mladých mužů a žen, kteří ještě nestojí na vlastních nohou a znají spíše pojmy jako „mama hotel“, vyrazí do divočiny, aby konečně dospěli a ukázali, že jsou připraveni pustit se maminčiných sukní a tátových kalhot.

Nebudou to mít lehké, protože na ně nebude čekat horká sprcha, uvařený oběd, ani rozestlaná postel a televize. Budou se muset obejít nejen bez tekoucí vody, ale i bez milované Wi-Fi. Mladí pánové budou jistě postrádat počítačové hry a dámy zase šminky a skříně plné šatů.

V sázce je však peněžní výhra, která šťastnému výherci změní život. A pro prachy už se hodí něco obětovat, nemyslíte? Celá show jistě prospěje nejvíce rodičům, kteří po návratu své mazánky zcela jistě ani nepoznají.

Věk soutěžících se pohybuje od 20 do 26 let a podle upoutávky se zdá, že ani jeden z nich netušil, jak náročný pobyt v přírodě bude. Na starost je budou mít dva ostřílení mazáci Joel a Matt – bývalý armádní ženista a bývalý příslušník námořnictva, který se věnoval zneškodňování výbušnin. Pod jejich vedením se banda ufňukaných rozmazlenců jistě zocelí, konečně opustí útulné rodičovské hnízdečko a postaví se na vlastní nohy.

Zábavná reality show bude na Netflixu od 22. června.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.