Peklo pro nezadané: Oblíbená seznamovací show bude mít 2. řadu

Eva Lenská
Foto: Netflix

Pokud vás zaujala 1. řada zmíněné reality show, můžete se začít radovat. Dočkáme se totiž pokračování a znovu budeme sledovat, jak krásní, mladí a úspěšní Korejci randí v pekle i v ráji.

Dne 12. dubna Netflix oznámil, že chystá 2. řadu úspěšné jihokorejské seznamovací show Peklo pro nezadané (Single’s Inferno). Zdá se tedy, že brzy opět zavítáme do pekelného ráje.

Kdo sledoval 1. řadu, ví, že show líčí seznamovací peripetie několika mladých mužů a žen, kteří pobývají na ostrově zvaném Peklo, kde si musí sami vařit, nosit vodu a do toho všeho hledat toho pravého. Když se to zadaří, mohou na noc odletět do ráje – nádherného hotelového resortu s bazénem a luxusním apartmánem.

První řada měla premiéru 18. prosince a získala si obrovskou celosvětovou popularitu díky upřímným a romantickým schůzkám soutěžících. Také čelila velkému skandálu, když vyšlo najevo, že jedna ze soutěžících nosí padělky luxusního oblečení.

Netflix bude účastníky show vybírat prostřednictvím svých oficiálních sociálních sítí. Na 2. řadě se budou podílet i stanice JTBC a Sijak Company.

Zdroj: Naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.