Diváci Too Hot to Handle si stěžují na jeden z párů. Prý dostává příliš prostoru

Foto: Netflix

Reality show Too Hot to Handle se minulý týden vrátila na Netflix s deseti soutěžícími, kteří se v tropickém ráji snaží zvládat svá pokušení a touhy a nemít sex. Motivací je jim tučná peněžní odměna.

Pokud se soutěžící políbí nebo mají jakýkoli sexuální kontakt, odečítají se jim z původní částky 200 000 dolarů peníze. Reality show Netflixu získala takovou popularitu, že streamovací platforma přišla už s třetí řadou.

Diváci si však stěžují, že jeden ze soutěžících párů v aktuální řadě dostává „příliš mnoho“ času na obrazovce. Nathan Soan a Holly Scarfone se tak stali jedním z nejdiskutovanějších párů letošní série. Nejen, že neustále ignorují pravidla celibátu, ale také ohrožují velkou peněžní odměnu, která se díky jejich počínání neustále zmenšuje.

Čtěte také: 10 reality show, z kterých si vybere každý: Od rychlých aut po amatérské pekaře

Chemie, která mezi nimi je, z nich udělala ústřední bod třetí série, ale ne všichni fanoušci jsou z toho nadšení. Na sociálních sítích si mnozí stěžují. Jeden z uživatelů například napsal: „Holly a Nathan v Too Hot to Handle byli velice sobečtí.“ Další uvádí: „Dívám se na Too Hot to Handle a zdá se mi, že Nathan a Holly jsou největší přítěží za celou dobu vůbec.“ Třetí dodává: „Holly a Nathan mě nudili. Na obrazovce strávili až moc času.“ A ostatní s nimi jen a jen souhlasí.

Fanoušci si také myslí, že kvůli tomu, že se většinu času kamery soustředily právě na Holly a Nathana, nebyla tato řada tak dobrá, jako předchozí. Někteří fandili více jinému páru, který dostal podle nich mnohem méně prostoru, než si zasloužil.

Také by vás mohlo zajímat: Reality show, jakou jste ještě neviděli, je tady: Soutěžící ani netuší, že v ní jsou

„Harry a Beaux nedostali takový prostor na obrazovce, jaký by si zasloužili. V této sérii to byl nejzajímavější a nejrozkošnější pár,“ píše jeden z fanoušků reality show na Twitteru. Další dodává: „Proč natáčejí tuto řadu Too Hot to Handle o Nathanovi a Holly, když by jasně měla být o Harrym a Beaux?“

A co si myslíte vy? Také podle vás Holly a Nathan dostali příliš mnoho prostoru?

Zdroje: Mirror, Independent, Twitter a Instagram Too Hot to Handle

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.