Zábavná vánoční romantika: Dash & Lily se znají jen ze zápisníku. Jak to dopadne, až se setkají tváří v tvář?

Foto: Neflix

Je libo vánoční seriál? Dash & Lily nabízí romantiku od začátku do konce. Vše začíná, když Lily v knihovně schová zápisník s úkolem pro toho, kdo jej první najde…

Originální seriál Netflixu z roku 2020 s Austinem Abramsem a Midori Francis v hlavních rolích je plný romantiky! Dash & Lily začíná tím, že Lily nechá na poličce svého oblíbeného knihkupectví červený zápisník plný výzev a čeká, až přijde ten správný kluk a přijme rozhodne se je splnit.

Dash, který má o prázdninách špatnou náladu, je shodou okolností prvním, kdo se zápisníku chopí a postaví se výzvám čelem. Dash a Lily si zápisník vyměňují s novými úkoly, ale také se svými sny a touhami. Brzy zjistí, že mají společného víc, než by původně čekali.

Zápisník si předávají tam a zpět na různých místech po celém New Yorku. Nikdy se při tom ale nesetkají! Když k tomu nakonec dojde, dokážou si jejich skutečná „já“ porozumět tak dobře, jako jejich zápisníkové verze?

Jak to nakonec celé dopadne, to se nechte překvapit. Seriál má osm krátkých dílů (23 až 27 minut) a na ČSFD si získal krásné hodnocení 75 %.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.