Reality show pro milovníky čokolády přichází. Soutěžící v ní předvedou dechberoucí umělecká díla

Eva Lenská
Foto: Courtesy of Netflix

Na Netflix přichází soutěžní reality show, která potěší a ohromí všechny milovníky čokolády. Uznávaný čokolatiér Amaury Guichon bude školit osm nadaných soutěžících. Boj o velkou cenu brzy začne!

Už jste někdy přemýšleli nad tím, co všechno se dá vyrobit z čokolády? Nová show Vysoká čokoládová (School of Chocolate) vám ukáže, že snad úplně všechno, včetně gorily a lustru.

O co v této lahodné čokoládové show půjde? Světoznámý čokolatiér Amaury Guichon bude mentorem osmi největších talentů, kteří se již prosadili jako dobří cukráři a šéfkuchaři, a nyní doufají, že svou práci posunou na další úroveň. Pouze jeden z nich však vyhraje příležitost, která změní jeho kariéru.

O balíček cen budou soutěžit Amanda Miller, Cedrick Simpson, Daniel Joseph Corpuz, Juan Gutierrez, Mellisa Root, Stephanie Norcio, Thiago Silva a Tyricia Clark. Každý z nich se bude usilovně snažit, aby vytvořil čokoládové dílo, které mu změní život.

Talentovaný cukrář Amaury Guichon se narodil v Ženevě a s kulinářským vzděláním začal již v útlém věku, kdy se v pouhých 14 letech přestěhoval do Francie, aby se učil vařit slané pokrmy. Během školení v pařížské firmě Lenotre objevil svou skutečnou vášeň – čokoládu.

Brzy získal uznání v oboru a vyhrál nespočet cukrářských soutěží. Poté pracoval v patisérii v Las Vegas, cestoval po světě a učil na nejlepších kulinářských akademiích, než se vrátil do USA.

Cukrářská akademie Amauryho Guichona se sídlem v Las Vegas byla založena v roce 2019 a on v rámci desetitýdenního intenzivního programu seznamuje studenty s některými z jeho nejlepších výtvorů.

Milovníci čokolády zpozorněte! Sladkou soutěž Vysoká čokoládová můžete na Netflixu sledovat od 26. listopadu. Čeká vás osm napínavých epizod.

Zdroj: themarketherald

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Lucie Pešová

    Budou i další řady?

    1. Marta Kratochvílová

      Dobrý den, zatím je Netflix neoznámil.