Tvůj obraz: Učitelka udeřila dívku, které praskl ušní bubínek. Zřejmě jde o pomstu z minulosti

Eva Lenská
Foto: JTBC

Máme tu další jihokorejský seriál, který tentokrát nebude plný romantiky. Spíše se vydáme cestou pomsty a svým způsobem se vrátíme do minulosti. Je třeba se bát bývalé kamarádky, ze které se stal někdo úplně jiný? Možná je lepší zjistit, proč se tak stalo.

Seriál Tvůj obraz (Reflection of You) měl v Jižní Koreji premiéru 13. října. Režíroval jej režisér Im Hyun Wook. Hlavní postavy ztvárnily herečky Shin Hyun Bin (Nemocniční Playlist) a Go Hyun Jung. V seriálu však uvidíme i Kim Jae Younga, Choi Won Younga nebo Kim Bo Yeon.

Hlavní hrdinka Jeong Hee Joo je malířka. Ačkoli její život může vypadat pohádkově, realita není tak hezká. Její tchyně je chladná a podkopává její autoritu u dětí, takže ji neposlouchají. Její manžel je milý, ale švagrová se k ní chová hrubě. Přesto na oko působí jako dokonalá rodinka, která rychle zahladí jakýkoli mráček na jinak slunečném nebi.

Příběh se začne měnit v drama ve chvíli, kdy zastupující učitelka výtvarné výchovy opakovaně udeří Hee Jooinu dceru tak silně, až jí praskne ušní bubínek. Proč to udělala? Má to být pomsta za něco, co se stalo kdysi? Hee Joo se zdá tato žena velmi povědomá. Připomíná jí bývalou kamarádku, se kterou se rozkmotřila. Tak se začne hrabat v minulosti a zjišťovat, co se tehdy stalo a kdo za to může.

Seriál Tvůj obraz byl natočen podle úspěšného románu a jde o šestnáctidílné tajemné drama s příchutí pomsty. Na Netflixu jej můžete sledovat od 19. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.