Chtěli byste znát přesný čas své smrti? Nový hororový seriál Peklo slibuje krvavou podívanou plnou děsivých monster

Eva Lenská
Foto: Netflix

Jihokorejci jsou po Hře na oliheň poněkud krvežízniví a proto přináší další hororovou lahůdku. Díky tomuto seriálu poznáme peklo a tajemnou sektu s charismatickým vůdcem. Režisér má s monstry zkušenosti díky filmu Train to Busan, takže ví, co bude fungovat.

Jihokorejská novinka Peklo (Hellbound) byla natočena podle úspěšného webového komiksu, který byl publikován v roce 2019. Bohužel je zatím oficiálně dostupný pouze v korejštině.

Autorem komiksu je režisér Yeon Sang Ho, jenž natočil populární snímek Train to Busan. Není divu, že z Pekla udělal rovnou šestidílný seriál. Chopil se režie a napsal scénář. Do hlavních rolí obsadil úspěšné korejské herce, jimiž jsou Yoo Ah In, Park Jung Min, Kim Hyun Joo, Won Jin Ah, Yang Ik Jun a Ryu Kyung Soo.

Příběh se odehrává ve světě, kde každý zná svůj čas smrti. A co hůř, když osudný okamžik nastane, objeví se obří monstra, která vaši duši stáhnou do pekla.

Působivý trailer od Netflixu, ukazuje, jak tato monstra někoho loví, ale většina seriálu se bude soustředit na tajemnou sektu, která věří, že tato stvoření jsou božská a má nespočet zanícených stoupenců. Jejího charismatického vůdce bude vyšetřovat řada postav, včetně detektiva a producenta vysílací stanice.

Peklo je vůbec prvním korejským seriálem uváděným na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu a slibuje opravdu děsivou a krvavou podívanou.

Brány pekla nám Netflix otevře 19. listopadu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.