Reality show, jakou jste ještě neviděli, je tady: Soutěžící ani netuší, že v ní jsou

Foto: Javier Biosca / Netflix

Oblíbená herečka ze španělských seriálů Papírový dům nebo Vis a vis Najwa Nimri, přichází na Netflix s dalším počinem. Tentokrát se ujala role moderátorky nové reality show Insiders.

Netflix 21. října uvedl první originální španělskou reality s názvem Insiders. Moderuje ji oblíbená herečka Najwa Nimri, kterou znají mnozí fanoušci Netflixu, a to především jako krutou těhotnou policistku z Papírového domu nebo drsnou vězenkyni z Vis a vis.

Je důležité být autentický. Vypadat falešně vás může dostat do problémů. V životě je zásadní být věrný tomu, kdo jste. Nicméně, s kamerami, které na vás neustále upírají svůj pohled, to může být těžké. Jste neustále pod tlakem.

Ale co kdybyste byli v situaci, kdy nevíte, že vás někdo natáčí? Ukázalo by to vaši lepší verzi? Anebo budou diváci spíše svědky vaší temnější stránky? To okusili účastníci španělské reality show Insiders.

Zde si soutěžící ještě neuvědomují, že jsou v televizi. Tento nový formát je připraven změnit televizní reality show. Už nebude taková, jak ji známe. Soutěžící věří, že jsou ve finálovém kole castingu do samotné reality show. Aniž by to však tušili, jsou v ní od samého začátku. Kamera dávno běží.

Tucet soutěžících se nachází v domě s 250 skrytými mikrofony a 70 skrytými kamerami. Na konci toho všeho má vítěz šanci odejít se 100 000 eury (2 563 645 Kč).

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.